Otthon / Friss hírek / Milliárdokkal támogatja a kormány a Fidesz kampányát
A kép forrása: propeller.hu

Milliárdokkal támogatja a kormány a Fidesz kampányát

Kovács Zoltán kormányszóvivő elismerte, 11 milliárd forintból újabb kampányba kezdhet a kabinet. Ezt vélhetően a Fidesz is össze tudja hangolni a választási kampányával.

Bár részleteket nem árult el Kovács Zoltán, de lényegében elismerte, „Magyarország ellenfeleitől” tartva újabb kampányba kezdhet a kabinet. A kormányszóvivőt annak kapcsán kérdeztük, hogy a minap kiderült, a Miniszterelnöki Kabinetiroda bőkezűen bánt reklámcégeivel, a Soros elleni kampányról ismert New Land Media, valamint a Lounge Design Kft. az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok ellátására újabb, több mint 11 milliárd forintot kapott, amit idén júliusig költhetnek el. A szerződéseket tavaly év végén kötötték.-Írja a hirtv.hu

Kovács Zoltán arról beszélt, az adatok nyilvánosak, „de természetesen a politikában nem adjuk meg az előnyt egyetlen ellenfélnek vagy éppen a választásokhoz közeledve a pártoknak, hogy előre elárulnánk, hogy pontosan mit kívánunk tenni. De mindenki látni fogja az eredményét, illetve a szándékát a kormánynak.” Munkatársunk kérdésére, hogy várható-e újabb, a sorosozóhoz hasonló kampány, annyit mondott:

az ország ellen most már hetedik éve „folyamatos lejárató kampány van, a magyar kormánynak is élnie kell azokkal az eszközökkel, amelyek ezt ellensúlyozzák”.

A kormányszóvivő tehát gyakorlatilag elismerte, hogy a választási kampányban is aktívan részt kíván venni a kormány, az pedig igencsak elképzelhetetlen, hogy az Orbán-kormány pont a Fidesznek „ne árulná el, mire készül”. Ezzel pedig mondanunk sem kell, hogy melyik pártnak származhat előnye, és melyik párt hangolhatja össze a választási kampányát az „állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel”.

Ha nagyon sarkalatosak akarunk lenni, akkor Kovács Zoltán lényegében elismerte: a kormány 11 milliárd forinttal támogatja a Fidesz kampányát, hiszen az nem túl valószínű, hogy a kormánypárt teljesen más üzeneteket fogalmazna meg, mint a kabinet.

 

 

forrás:hirtv.hu

 

About hellodelsomogy

Check Also

Simicska Lajos személyes közleménye

Simicska Lajos a Magyar Nemzet tulajdonosa,saját lapjának küldött közleményt miszerint: „Aggódom a propagandamédia házamnál tobzódó …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: