Otthon / Friss hírek / A Jobbik jótékonysági árverést hirdet

A Jobbik jótékonysági árverést hirdet

Szél Kata Lina egy kétéves, szentgotthárdi kislány, akinél szeptemberben nagy kiterjedésű agytumort diagnosztizáltak. Az ő gyógykezelése érdekében a Jobbik egy kézzel gravírozott üvegasztalt ajánl fel árverésre.

A tumor egy részét (kb. felét) 6 órás műtét során eltávolították és kapott egy ideiglenes agyvízelvezető csőrendszert. Hosszú utánajárást követően a szülők találtak a közelben (Graz) egy kórházat, ahol a bennmaradt, nem műthető tumorrészt tudják kezelni, és 50% esélyt látnak rá, hogy a kezelés hatásos lesz. 2017. december 7-én Katába beültettek egy speciális vénát, és elkezdték a HIT KK nevű kemoterápiát, amely megközelítőleg 40 héten át fog tartani, kisebb megszakításokkal.

A Jobbik Szentgotthárdi Alapszervezete tevékenységétől sosem álltak távol a jótékonysági akciók. Hasonló példa a mostani kezdeményezésre 2014-ben történt, akkor szintén egy Lábodi Gábor által gravírozott üvegasztal került kalapács alá. Annak bevételéből a szentgotthárdin kívül egy Heves megyei mentőállomás és két helyi, rászoruló család részesült 50-50 ezer forint erejéig. Annak az akciónak a sikerében oroszlánrészt vállalt Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Az ő részvételének következtében az a felhívás számtalan emberhez eljutott, remélhetőleg a mostani akció is hasonló sikerrel jár majd.

A mostani árverés kikiáltási ára 50 ezer forintról indul, az aukció február végéig tart majd. Az asztal maga teljesen egyedi, az Árpád-házi szenteket ábrázolja, a Hotel Lipa kiállítótermében a nyár folyamán megtekinthető volt. A vatera.hu oldalon keresztül történik az árverés, melynek minden bevétele Kata családjának kerül átadásra. Bízunk abban, hogy az asztalra gravírozott szentek, Magyarország védelmezői is segítenek abban, hogy ez a kislány teljes, egészséges és hosszú életet élhessen, gyógyuljon meg maradéktalanul. Bízunk a licitálók jóindulatában, hiszen adni és önzetlenül segíteni mindig jó dolog. Kérünk mindenkit, hogy ha anyagi lehetőségeik nem is engedik a licitálást, úgy a közösségi oldalakon osszák meg (a Facebookon Bana Tibor és Lábodi Gábor nyilvános oldalán megtalálható) afelhívást, hogy minél több segítőkész emberhez jusson el.

Vatera.hu link:

http://www.vatera.hu/jotekonysagi-arveres-kezzel-gravirozott-egyedi-uvegasztal-2582506667.html

(Aki segíteni szeretne, az akár közvetlenül is tudja anyagilag támogatni a kezelést a következő számlaszámon: OTP Bank, 11773470-01014996-00000000.)

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Feldarabolta szeretőjét, aztán húsát felszolgálta egy grillpartin

Mint minden újdonsült házaspár, a Michigan állambeli Kelly és Jason Cochran is tettek esküvői fogadalmat. …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: