Otthon / Friss hírek / Észrevettétek? A Fidesz szavazói már nem tudnak érvelni a pártjuk mellett!
A kép forrása: internet

Észrevettétek? A Fidesz szavazói már nem tudnak érvelni a pártjuk mellett!

Észrevettétek, hogy a Fidesz szavazói eltűntek, vagy lapulnak? A fizetett trollokat persze nem számítom ide, de a közösségi oldalon nagyon feltűnően és egyértelműen látszik, hogy a kormány mellett korábban vehemensen érvelő ismerősök muníciója elfogyott._írja a zsurpubi.hu

Több mint ezer ismerősöm van a Facebookon. Minekutána nem szokásom politikai okokból senkit sem tiltani, voltak és vannak kormánypárti ismerőseim is. Jó néhány alkalommal futottam bele korábban a sületlenségeikbe. Ám mára csupán egy maradt, aki még hisz a kormánynak és lelkesen osztogatja a Fidesz hazugságait. Szegényt néha már sajnálom: a saját ismerősei oltják rommá a posztjai alatt. Mára csak egyetlen érve maradt: hogy ő nem bánt senkit, ezért kéri, hogy őt se bántsák. Propagandaharcostól ez édeskevés. De hát nem mindegy, ki mellett próbál érvelni az ember, ugyebár.

Míg korábban rendszeres volt, hogy a fideszes ismerősök osztották és nyomták a kormánypropagandát, mára sokan közülük nem tudnak, nem mernek, vagy nem akarnak ebben részt venni. Pedig az ismerőseim jórészt ugyanazok, de az idővonalukon már más tartalmak szerepelnek. Megunták ők is a Viktátor által diktált kamu dumákat. Nem maradtak érveik.

Egy párt lassú agóniájához, majd halálához vezet az, ha a saját szavazóik elkezdenek hallgatni. Amikor elfogynak az emberek, akik mellettük érveltek és az ő programpontjaikat terjesztették – de miről is beszélünk, hiszen a Fidesznek régóta nincs valódi programja… Ezzel tulajdonképpen a saját szavazóikat hagyták eszköz nélkül. Az a ráadás, hogy hazudtak a migránskérdésben, a letelepedési kötvényekben, a devizahitelesek megmentésében és a családok közül is csak a sajátjaikat akarják megmenteni – vaskos milliárdokért, a mi zsebünkre.

A Fidesz megverhető, ehhez most már semmi kétség nem fér. A saját szavazóik is érzik ezt, éppen ezért érezzük a reményt, hogy ennek a fullasztó, nyomasztó Fidesz-diktatúrának már 80 napja sincs hátra.

 

 

forrás:zsurpubi.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Feldarabolta szeretőjét, aztán húsát felszolgálta egy grillpartin

Mint minden újdonsült házaspár, a Michigan állambeli Kelly és Jason Cochran is tettek esküvői fogadalmat. …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: