Otthon / Barcsi hírek / MIGRÁNSOK: NO! NÉPBUTÍTÁS: NO!

MIGRÁNSOK: NO! NÉPBUTÍTÁS: NO!

Egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy a migránsügyet a kormány saját belpolitikai céljaira használja ki. A fideszes vezetés alatt álló önkormányzatok szerte az országban parancsba kapták, hogy napirendre vegyék a Soros illetve a sorosista szervezetek elítélését. Így történt ez a Dráva parti kisvárosban, Barcson is, ahol azonban nem mindegyik képviselő volt hajlandó beállni a sorba.

Más-más elvi felütéssel ugyan, de két balos városatya és az egy szem jobbikos képviselő sem szavazta meg a kormány szája íze szerint tollba mondottakat. A Jobbik képviselőjének facebook-oldalán például ezt olvashatjuk:

„A Soros-tervről is szavazott ma a barcsi képviselő-testület. A Jobbik se az integrálhatatlan migránstömegekből, se a kormányzati népbutításból nem kér, ezért nem is nyomtam gombot. Az üggyel kapcsolatban alább olvasható a testületi ülésen kifejtett véleményem: 2015-ben Barcsra zúdult az illegális migránsok hada. Láthattuk, hogy nem szívsebészek és atomfizikusok jöttek, hanem egy beilleszkedni képtelen horda. Véleményem szerint se Magyarországnak, se Európának nincs rájuk szüksége. A Jobbik nem kér belőlük. A város akkor jól vizsgázott a helyzet kezelésében. De a kormány ezt az egész ügyet most arra használja, hogy minden másról elterelje a figyelmet. A korrupcióról. Az elvándorlásról. A vidék pusztulásáról. A Jobbik ebből sem kér. Miközben itt sorosoznak, húszezer letelepedési kötvényes bevándorlót engedtek be Rogán haverjai. És kiderült, hogy rajtuk kívül is jöttek még. Éppen ezért nem is veszünk részt ebben a színjátékban. A néphülyítést, a népbutítást meghagyjuk a kormánynak.”

 

 

 

P. R.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Halálos gázolás Somogyban

Gyalogost gázolt halálra ma reggel Balatonkeresztúr térségében az M7-es autópályán egy személygépkocsi. Emiatt teljes útlezárás …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: