Otthon / Barcsi hírek / SZÓRAKOZVA IS SEGÍTHETSZ

SZÓRAKOZVA IS SEGÍTHETSZ

Oldalunkhoz rendszeresen érkeznek megkeresések azzal kapcsolatban, hogy a nyilvánosság erejét kihasználva próbáljuk segítséget szerezni bajba jutott embertársainknak. Sajnos, az alábbi történet is valódi, a segítség pedig ebben az esetben is igencsak elkélne.

„Szörnyű tragédia történt velünk. A párom, a gyermekeim édesapja egy végzetes autóbalesetben január 13.- án elhunyt. Két kiskorú gyermek maradt árván. Az édesapa volt a családfenntartó. Jelenleg is önkormányzati bérlakásban élünk, aminek a rezsiköltségét nem is tudom, hogy miből fogom tudni kifizetni. Nekem jelenleg nincs jövedelmem, ezért fordultam önökhöz segítségért, hátha lesz valami megoldás, ami legalább ideiglenesen kisegíthet minket a bajból. Bízom benne, hogy vannak még jószívű emberek. Köszönettel: Neumüller Edina, egy kétségbeesett, de mégis reménykedő édesanya.” – szólt a hozzánk eljuttatott üzenet.

Azóta történt egy pici előrelépés, mert mint megtudtuk, jótékonysági koncert szerveződik. Győrfi Dávidék barcsi és környékbeli rendezvényeken fellépő együttese fogja a műsort szolgáltatni, ahová sok szeretettel várják az érdeklődőket. A tőlük már eddig is megszokott színes repertoár és magas minőség pedig ezúttal is garantálva lesz.

A koncert február 02.án (péntek) 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a barcsi Móricz Zsigmond Művelődési Ház tánctermében.

Kérjük, aki ráér, menjen el, hiszen szórakozva is segíthet, és hozzájárulhat ahhoz, hogy egy ilyen feldolgozhatatlan trauma enyhüljön valamicskét.

 

 

 

P.R

About hellodelsomogy

Check Also

Helytartókat rakna a kormánypárt a falvak élére?

A Fidesz nem akar önálló polgármestert és képviselőket a kistelepüléseken, az új ciklusban hozzálátna az …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: