Otthon / Barcsi hírek / Gyermektartásért perelték be a kómában fekvő nőt

Gyermektartásért perelték be a kómában fekvő nőt

Gyermektartást követel egy kómában fekvő kétgyermekes édesanyától a volt párja, s ezért a bírósághoz is fordult.

A 38 éves, barcsi Varga Katalint 2014-ben egy jóindulatú agydaganattal operálták meg. Azóta Katalint az édesanyja, Kistaj Éva ápolja az otthonukban teljesen egyedül. Lapunknak elmondta: a szerencsétlen agyműtétet követően a lánya bakteriális fertőzést kapott, újra kellett éleszteni, végül éber kómába került. Azóta ő gondoskodik róla._írja a sonline.hu

Katalinnak súlyos az állapota, hiányzik a fél koponyacsontja. Huszonnégy órás otthoni felügyeletet igényel, hiszen semmilyen téren nem tud magáról gondoskodni. Tele van csövekkel, szondán kell táplálni, gégekanülje, katétere van. Kommunikálni nem lehet vele, de érzékeli a környezetét, gyakran szemmel, jelekkel próbálna válaszolni, mondta az édesanya, aki szerint egy percre sem hagyja magára a lányát.

Katalin jövedelme mindössze havi 57 ezer forint, de rengeteg egészségügyi eszközre, gyógyszerre van szüksége. Most a megélhetésüket veszély fenyegeti: egy levelet kaptak a bíróságtól, miszerint Katalint a volt férje beperelte, hogy fizessen gyermektartást. Az iratok tanúsága szerint a férfi 22 600 forintos segélyből él, de kétszázezer forintot már ráköltött a 14 éves Eszterre és a 13 éves Kevinre. Ezt a pénzt követeli.

– Szóhoz sem jutok a döbbenettől, hogy a földön fekvőbe még így berúgjon valaki – panaszolta Kistaj Éva. – A lányom nem mehet el dolgozni, és ha az 57 ezer forintos jövedelme egy részét elveszik, akkor nem tudom majd ellátni.

A teljes cikkért klikkeljen az alábbi linkre: Sonline.hu 

 

About hellodelsomogy

Check Also

Fürdés közben filmezte szomszédasszonyát a férfi

Gyorsított eljárásban állították bíróság elé azt a 42 éves kaposvári férfit, aki mobiltelefonnal rögzítette a …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: