Otthon / Friss hírek / Az MTI egy újabb jobbikos közleményt tiltott le
Makó, 2018. március 8. Vona Gábor, a Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje (j) a párt makói lakossági fórumán 2018. március 8-án. Az asztalnál Kiss Attila, Csongrád megye 4. számú választókerületének jobbikos képviselõjelöltje (b) és kampányfõnöke, Zeitler Ádám. MTI Fotó: Rosta Tibor

Az MTI egy újabb jobbikos közleményt tiltott le

A Fidesz hazug és mocskolódó közleményeivel természetesen semmi baja a közpénzből fenntartott szolgáltatónak.

“A Fidesz-médiának csak sikerült még mélyebbre süllyednie” című csütörtök esti közlemény közlését tagadta meg a Magyar Távirati Iroda.

Mint ismert, Vona Gábor csütörtöki makói fóruma alatt, feltehetően a Fidesz-média valamelyik munkatársa egy Allahu Akbar feliratot ragasztott a Jobbik elnökének kampányautójára, majd a rendezvény végén saját matricájukról készítettek szenzációhajhásznak szánt felvételeket.

A Jobbik szerint a Fidesz-média – beleértve a köztévét is – maga kreálja a híreket és hekkeli meg a Jobbik rendezvényeit, hogy aztán telehazudja vele műsorait. Szerintük más magyarázat nincs arra, hogy a filmeseket is lepipáló világítással követik a Jobbik elnökét az autóig, hogy aztán “véletlenül leleplezzék” – feltételezhetően saját – művüket.

Ez a közlemény már sok volt annak az MTI-nek, amely fenntartások nélkül közli az állampárt összes, minden valóságot nélkülöző és sokszor mocskolódó közleményét.

Hiába na, így működik ma az ország.

 

forrás:alfahir.hu

About hellodelsomogy

Check Also

Megszüntetheti a kormány a nemzeti vagyonkezelőt

Tiborcz István üzlettársa is távozhat – értesült a HVG. Megszűnhet jelenlegi formájában a nemzeti vagyonkezelő …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: