Otthon / Dél-somogyi hírek / “MI VAGYUNK A KORMÁNYVÁLTÓ ERŐ!”
Csurgó

“MI VAGYUNK A KORMÁNYVÁLTÓ ERŐ!”

Ander Balázs, a Jobbik Somogy megyei országgyűlési képviselője szombaton Somogyudvarhelyen, Berzencén és Csurgón tartott lakossági fórumokat. A nemzeti néppárt politikusa telefonos érdeklődésünkre elmondta, hogy melyek voltak azok a főbb területek, amelyekről szó esett a fórumokon.

Berzence

Az elmúlt kétszer nyolc év alatt hazánk az EU legkevésbé demokratikus és legkorruptabb országává züllesztették – mondta a Barcson élő honatya. A régió éllovasából a térség sereghajtójává lettünk. Az emberek félnek, pedig nem nekik, hanem a tolvajoknak kellene reszketniük… A Magyarország perifériájává tett Dél-Dunántúl szegényházának számító Dél-somogyi részek még inkább megsínylik ezeket az állapotokat – konstatálta a helyzetet.

Somogyudvarhely

A legerősebb ellenzéki párt politikusa hozzátette még, hogy a Jobbik valódi biztonságot fog teremteni, és bármit is hazudjon a kormánypárti csicskasajtó, a kerítés állni fog, s ha pedig kell, akkor tovább is építik, zéró toleranciát hirdetnek a bevándorlásra és visszaállítják a határőrséget. Valódi demokráciát teremtenek, ahol nem kell többé attól félni, hogy bárki szabadon véleményt nyílvánítson. Felszámolják a korrupciót, és dupla büntetést akasztanak a politikusbűnözők nyakába, nem lesz elévülés az ilyesféle bűncselekményeknél, valamint tételes vagyonosodási vizsgálat vár minden politikusra ciklus elején és ciklus végén egyaránt – szögezte le a kormánypárti képviselő egyetlen esélyes kihívója.

Az egészségügy, az oktatás, és a hazai innovatív kkv-szektor megerősítésével versenyképes államot építenek, hogy ne kelljen újabb százezreknek “kalandvágyból” vándorbotot ragadniuk. Élhető, normális országot teremtenek, ahol véget vetnek az éves szinten 700 milliárdos profitot kaszáló bankszektor rémuralmának, mert felvételi árfolyamon fogják forintosítani a devizahiteleket, hogy megmentsék a csapdába csalt, adósrabszolgává tett százezreket – mondta Ander.

P.R

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Megtalálták a gyékényesi tóba fulladt nő holttestét

Hétfő este bukkantak rá a tóban annak a nőnek a holttestére, akinek az eltűnését még …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: