Otthon / Friss hírek / Amerikába megy vadászni Semjén, és Bayer Zsoltot is viszi

Amerikába megy vadászni Semjén, és Bayer Zsoltot is viszi

A miniszterelnök-helyettest úgy tűnik nem kavarta föl titkos svédországi luxusvadászatainak kiszivárgása. Semjén Zsolt egy videóban jelentette be, hogy bár a kampány miatt nagyon elfoglalt, mégis időt szakít arra, hogy amerikai vadászatra utazzon, ahová Bayer Zsoltot is magával cipeli majd.

Semjén Zsolt egy Facebook-videóban beszélt arról, hogy a sűrű kampány ellenére elfogadja Paul Babaz, a Safari Club International elnökének meghívását, és ezúttal

Amerikába megy majd vadászkalandra.

A nagy bejelentés apropóját a Safari Club delegációjával folytatott sikeres tárgyalás adta. A hír örömére Semjén kaján vigyorral így fogalmazott:

“És hogy kicsit borzoljam az ellenzéki média kedélyét, megpróbálom kiciriblizni azt, hogy Bayer Zsolt barátom is eljöhessen velünk. Bizonyára nagyszerű novellákat fog írni ezekről az utakról.”

Ahogy arról portálunk is beszámolt, a miniszterelnök-helyettes múlt héten bukott le svédországi luxusvadászataival, melyeket egy közpénzekkel kitömött vállalkozó finanszírozott számára.

Reméljük Bayer Zsolt remekbe szabott novellái majd arra is kitérnek, ezúttal ki, milyen fondorlatos módon nyúl majd az adófizetők zsebébe, hogy ők Amerikában hódolhassanak úri szenvedélyüknek.

Semjén Zsolt számára pedig lenne egy észrevételünk: az ellenzéki média cukkolása helyett lehet, hogy nem ártana többet törődni a magyar választópolgárok lelkiállapotával, végtére is nem arra kaptak felhatalmazást az emberektől, hogy közpénzen pojácát csináljanak magukból – az állami támogatás nélkül is tökéletesen megy nekik.

 

 

forrás:alfahir.hu

 

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Nem sikerült az ügyintézés a takarékban a balatonakarattyai férfinak, ezért elővette a fegyverét és belelőtt a padlóba

Csütörtökön bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy 11 óra körül egy férfi ügyintézési céllal bement egy …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: