Otthon / Egyéb / Orbán megint gyerekkel kampányol

Orbán megint gyerekkel kampányol

Kampányban a politikusok is aktívan húsvétolnak: a kormányfő bedobta a cukiságbombát, más politikusok a közösségi oldalukon kívántak boldog és reményteljes ünnepeket.

Húsvéthétfőn Orbán Vikor meglocsolta tündéri unokáját és piros tojást is kapott érte a megszeppent kislánytól – mindezt persze persze nem mulasztottak el videóre is venni. Történt mindez alig néhány nappal azután, hogy a Nemzeti Választási Bizottság elmarasztalta Orbán Viktort, amiért két rendezvényen is gyerekekkel kampányolt. A jelek szerint nem nagyon rázta meg az elmarasztalás.

“Boldog feltámadást! Szép húsvétot mindenkinek!” – ezt már egy másik a videóban mondja a miniszterelnök.

Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje Facebook-oldalán áldott ünnepeket kívánt, és “a hölgyeknek sok locsolót, az uraknak sok szép hímes tojást”. Egy újszövetségi idézetet is közzétett a Jobbik elnöke a közösségi oldalán: “Én vagyok a feltámadás és az élet. Aki hisz bennem, mégha meghal is, élni fog.”

Karácsony Gergely, az MSZP-P miniszterelnök-jelöltje húsvét alkalmából békés, boldog ünnepeket kívánt a Facebook-oldalán, amelyre múlt szombaton feltöltött egy videót, amelyen Galkó Balázs színművész elszavalja Babits Mihály Húsvét előtt című versének egy részletét. Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke  videóüzenetében “az újrakezdés reményével” kívánt boldog, nyugodt húsvétot, míg Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje boldog ünnepet, áldott húsvétot kívánt mindenkinek.

 

 

forrás:hvg.hu

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Vadat, halat – mert jó falat

Vadat, halat, mert jó falat… – idézhető kissé elferdítve a klasszikus, mert valóban: az utóbbi …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: