Otthon / Dél-somogyi hírek / SZÁSZFALVI MEGFUTAMODOTT ANDER VITAKIHÍVÁSA ELŐL!

SZÁSZFALVI MEGFUTAMODOTT ANDER VITAKIHÍVÁSA ELŐL!

SZÁSZFALVI MEGFUTAMODOTT ANDER VITAKIHÍVÁSA ELŐL!
Egyik kedves olvasónk tájékoztatta portálunkat, miszerint a tegnapi lábodi lakossági fórumán Szászfalvi László, a Fidesz-KDNP húsz éve országgyűlési képviselősködő politikusa, arra a hozzá intézett kérdésre, hogy miért nem mer kiállni Ander Balázzsal egy élőben közvetített vitára, meglehetősen furcsa választ adott.

Ismeretes, hogy a kormánypárti jelölt egyetlen esélyes kihívója, a jobbikos Ander videóüzenetben kérte fel csurgói vetélytársát egy nyílt és őszinte vitára.
Szászfalvi a lakossági fórumon azzal érvelt, hogy teljesen be van táblázva, nincsen ideje, különben is nagyon sok jelölt van, és ilyen alapon mindegyikkel le kellene ülnie vitatkozni…
A HDS szerint mindez a mellébeszélés magasiskolája!
Nem hisszük el, hogy ha akarna, ne tudna időt szakítani a választópolgárokat megtisztelő, teljesen váratlan kérdéseket is tartalmazó, nem alákérdezős vitára!
Senki nem kéri tőle, hogy üljön le a kormánya által szabadon garázdálkodni hagyott kamupátok bohócjelöltjeivel (akiknek az egyik feladata – és ezt csak a teljesen hibbantak nem látják – , hogy lehetetlenné tegyék a valódi párbajt, rájuk hivatkozva ki lehessen bújni a vitafelkérések elől..), de azt igenis elvárják a Dél-somogyi polgárok, hogy érveit összeütköztesse az őt egyedül legyőzni képes néppárti Anderral.
Az emberek nem a tizenötödik és a tizenhatodik helyért viaskodó törpepártok noname jelöltjeinek küzdelmére kíváncsiak. De még csak nem is a harmadik helyre ácsingózó gyurcsányista DK fals szövegeire. Az emberek nagy többsége a jelenlegi kormánypárti honatya és az őt egyedül leváltani képes Ander vitájára kíváncsi.
Felhívtuk a nagyatádi származású, de most Barcson élő jobbikos jelöltet, és a véleményét kértük.

“Nagyon sajnálom Szászfalvi képviselőtársam döntését, nem tudom elfogadni a magyarázatát. Mindazonáltal bízom benne, hogy megváltoztatja álláspontját. Vasárnapig még van három és fél napunk. Én a nap huszonnégy órájában készen állok. Ha kell éjszaka, he kell hajnalban. Hívjon bátran, hogy meghatározza az általa kiválasztott helyet és időpontot. Beszéljük meg a legfontosabb kérdéseket! Vegyük sorra a falvakat, ki ott a több ezer hektáron pöffeszkedő Döbrögi, és mennyi embernek ad munkát! Hogyan lehetne a falvak népességmegtartó erejét növelni?  Beszéljük meg, hogy mi lesz azokkal a devizahitelesekkel, akiket bizony ott hagytak az út szélén! Vitassuk meg, milyen akcióterv létezik az országos átlagot háromszorosan felülmúló Dél-somogyi munkanélküliség csökkentésére! Hogyan lehetne csökkenteni a munkavállalók kiszolgáltatottságát? Miért a multikkal, miért nem a hazai kkv-kal kötnek stratégia szövetsége? Nézzük meg, miért gondolta a kormány, hogy tízmilliós forint megspórolására hivatkozva jó döntés bezárni a vízvári iskola felső tagozatát, miközben stadion tervezésre most adnak ki ötmilliárdot? Miként fordulhat elő, hogy Dél-Somogyban is sorra fenyegetik a közalkalmazottakat csak azért, mert fel merik vállalni politikai nézeteiket? Vegyük sorra a Mészáros és Szijj-féle brutálisan túlárazott infrastrukturális beruházásokat, és tegyük mellé, hogy itt meg szétrohadnak az utak!” – mondta Ander Balázs.

About hellodelsomogy

Check Also

Csillagászat és mitológia Szulokban is

Csillagászati előadáson vehetnek részt Szulokban is az érdeklődők. Hétfőn, azaz július 16-án a csillagászat és …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: