Otthon / Dél-somogyi hírek / EZ MÁR A POLITIKAI ŐRÜLET NETOVÁBBJA!
kép forrása: propeller.hu

EZ MÁR A POLITIKAI ŐRÜLET NETOVÁBBJA!

Egy mókás szmájli kíséretében elképesztő képet posztolt fb-oldalára a DK jelöltje, Remes Gábor. A fotón egy férfi látható “Inkább egy szír, mint egy fideszes!” feliratos pólóban. Várjuk az összes többi jelölt véleményét, de eddig csak a Jobbikos Andert sikerült elérnünk.

“Mi valóban le akarjuk váltani a kormányt, de az ilyesféle árokásó politikával nem értünk egyet. Legyen bármilyen párthoz tartozó is valaki, de mégiscsak a nemzet része, erről egy politikus sem feledkezhet meg. Tehát mondjuk egy fideszes, egy szocialista, egy lmp-s vagy kétfakú kutyapárti szimpatizáns helyett inkább szíreket – tehát kvázi migránsokat – választani, számomra elfogadhatatlan dolog. Az ilyen saját nemzettársainkat kirekesztő, gyűlölködő, polgárháborús mentalitás nem vezet sehova. Így miként is akarhatná bárki Dél-Somogyot képviselni a parlamentben? Én ellenzéki képviselőként is honfitársaimként tekintettem azokra az emberekere, akik nem rám szavaztak, nem a Jobbikkal szimpatizáltak. Elő nem fordulhatna, hogy helyettük inkább szíreket, afgánokat, pakisztániakat válasszak! nagyon sajnálom, hogy így eldurvult a kampány hangneme. Nekünk, politikusoknak, nem lövészárkokat kell ásni az amúgy is szétszabdalt társadalom tagjai közé, hanem hidakat kell építenünk! De emlékezhetünk még arra, amikor a DK-vezér Gyurcsány még az ellenzékiekről mint sintértelepre zárandó kóbor kutyákról beszélt…. Isten óvja hazánkat ettől a DK-s mentalitástól, miként attól is, hogy tovább menjen a mostani fideszes korrupció és demokráciaellenesség is!”

Mit is lehetne Ander szavaihoz hozzáfűzni? Talán csak annyit, hogy jó, hogy van egy olyan képviselő, akinek nyilvános a telefonszáma, és könnyen el lehet érni! Reméljük, egyre többen követik a példáját!
P.R

About hellodelsomogy

Check Also

Napi trafi infó

02.15-04.15 Siófok, 65.sz. főút, Vak Bottyán utca ( autókölcsönző) 04.30-06.30 Siófok, 7.sz. főút, Wesselényi utca …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: