Otthon / Dél-somogyi hírek / DÖBBENET! MÉG SZÁSZFALVIÉK TETTEK PANASZT…

DÖBBENET! MÉG SZÁSZFALVIÉK TETTEK PANASZT…

A választásokkal foglalkozó egyik cikkünk miatt Szászfalvi kampánystábja gátlástalan hazugsággal vádolta Ander Balázst és a Jobbikot a csurgói politikus fb-oldalán… Pedig nekünk is címezhették volna mondókájukat, nem kell mindenért Andert okolniuk.

Meglehetősen farizeus egy hozzáállás, hogy miközben a Fidesz-KDNP-s urakat nem zavarja a szeretett kormányuk által kijelentő módban megfogalmazott ezernyi ordas hazugság, addig ők még egy cikk kérdőjeles címe miatt is pampogni kezdenek.

Az írásunk miatt panaszt is tettek a Nemzeti Választási Bizottságnál, amelyik annak rendje s módja szerint szépen le is pattintotta a hisztikézőket:

“A Nemzeti Választási Bizottság a kifogással érintett közlésnek a címét és a tartalmát egyaránt megvizsgálta, és megállapította, hogy kizárólag a cím tartalmaz Beadványozóval kapcsolatos állítást. A „visszaléptek” tényállítás a címben szereplő írásjel – a kérdőjel – okán azonban egyértelműen kizárja annak lehetőségét, hogy maga a cím hamis tényállításként értékelhető legyen, mivel a cím maga nem egy kijelentés, hanem egy kérdés. A Bizottság megítélése szerint a cím a figyelemfelkeltést szolgálja, mely a mögöttes tartalom elolvasására ösztönző figyelemfelhívásként értékelhető. A tartalom a választáson való részvételre buzdít, melyben egyáltalán nem található utalás Beadványozó visszalépésére. A Bizottság megállapítja, hogy a kifogással támadott bejegyzés véleménynyilvánításnak minősült, így annak közlésével az internetes sajtótermék kiadója nem sértette meg a Ve. 2. § (1) bekezdés a) és e) pontját.”

http://www.valasztas.hu/dyn/pv18/dokumentum/730per2018_NVB_hatarozat.pdf

Várjuk, hogy a kényes ízlésű panasztevők mikor kezdenek el rinyálni a következők miatt:

-ukrajnai importszavazók

-megfenyegetett közmunkások

-szervezett szállítás

-voksvásárlás

Döbbenet, de itt is igaz a mondás: bagoly mondja verébnek… A kormány tíz meg százmilliárdokból nyomatta orrba-szájba az agyzsugorítóan sz.r és hazug propagandáját, de ez sem volt elég, mert még egy olyan portál is b.szta a csőrüket, amelyik egy k.rva állami fillért sem kapott.

És tetszik vagy sem a kormánypárti uraknak, de mi akkor is teret engedünk minden olyan gondolatnak, amelyiknek elege van abból, Hogy Dél-Somogy egy reménytelen rezervátummá nyomorodjon. Csá!  😉

B.Cs. és a többiek

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Drágább lesz a feles – roham indul a jó pálinkáért

A somogyi pálinkafőzők arra készülnek, hogy jövőre emelkednek az árak. A kereskedők és a vendéglátósok …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: