Otthon / Friss hírek / Postán rendelt drogot a marcali díler
A kép csak illusztráció

Postán rendelt drogot a marcali díler

Nem különösebb körültekintésről téve tanúbizonyságot, a postán rendelte meg eladni szándékozott drogját egy marcali és egy mezőcsokonyai díler. Láss csodát, el is fogták őket. Velük bukott a hálózatuk is…

A rendőrök új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 25 éves és egy 27 éves férfi ellen. Pénteken délután a két férfi a marcali postán egy csomagot vett fel, amikor a rendőrök elfogták őket. Az érkezett küldeményt lefoglalták, ami az előzetes szakértői vélemény szerint új pszichoaktív anyagot tartalmazott. H. Károlyt és O. Zsoltot az egyenruhások bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Marcali Rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított személyek ismerettségi körükben terjesztették a tudatmódosító szert, ezért őket új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Az eljárással összefüggésben a rendőrök több helyen is tartottak házkutatást, amelynek során kábítószergyanús növényi törmeléket találtak és foglaltak le, valamint további három személyt kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítanak megalapozottan.

forrás:sonline.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Megtalálták a gyékényesi tóba fulladt nő holttestét

Hétfő este bukkantak rá a tóban annak a nőnek a holttestére, akinek az eltűnését még …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: