Otthon / Dél-somogyi hírek / Nagyatád: Ezt a férfit körözi a rendőrség súlyos testi sértés gyanúja miatt

Nagyatád: Ezt a férfit körözi a rendőrség súlyos testi sértés gyanúja miatt

Segítsen a rendőrségnek megtalálni Cs. Zoltánt

A nagyatádi rendőrök a lakosság segítségét kérik a férfi megtalálásában.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság a 14050/178/2018. bűnügyi számon súlyos testi sértés kísérlet vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást. A bűncselekmény feltételezett elkövetőjének, Cs.Zoltánnak a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a nyomozóhatóság elfogatóparancsot adott ki ellene.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a képen látható személyt felismerik és a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Nagyatádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (7500 Nagyatád, Zrinyi utca 7. szám alatt), vagy telefonon a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ 06-82-502-700-as telefonszámán, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás és kép: Rendőrség

Megjegyzés: Szerkesztőségünk a Rendőrség információja támaszkodott a közlés során, és nincs olyan helyzetben, hogy eldöntse, hogy a körözés és a fénykép megjelenítése indokolt -e. A Rendőrségi közlemény közlésével kapcsolatosan, ha úgy gondolja önt vagy hozzátartozóját joghátrány érte azt a Rendőrhatóságnál jelezze. Szerkesztőségünk a közölt rendőrségi információval kapcsolatosan nem vállal semmilyen jogi felelősséget.

Ha úgy érzi ön vagy hozzátartozója fényképe nem jogszerűen került ki, úgy annak jelzését a fenti hatóságnak tegye meg, mert mi ezzel kapcsolatosan nem tudunk önnek segíteni.  

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Halálos gázolás Somogyban

Gyalogost gázolt halálra ma reggel Balatonkeresztúr térségében az M7-es autópályán egy személygépkocsi. Emiatt teljes útlezárás …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: