Otthon / Dél-somogyi hírek / Nagyatád: Ezt a férfit körözi a rendőrség súlyos testi sértés gyanúja miatt

Nagyatád: Ezt a férfit körözi a rendőrség súlyos testi sértés gyanúja miatt

Segítsen a rendőrségnek megtalálni Cs. Zoltánt

A nagyatádi rendőrök a lakosság segítségét kérik a férfi megtalálásában.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság a 14050/178/2018. bűnügyi számon súlyos testi sértés kísérlet vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást. A bűncselekmény feltételezett elkövetőjének, Cs.Zoltánnak a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a nyomozóhatóság elfogatóparancsot adott ki ellene.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a képen látható személyt felismerik és a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Nagyatádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (7500 Nagyatád, Zrinyi utca 7. szám alatt), vagy telefonon a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ 06-82-502-700-as telefonszámán, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás és kép: Rendőrség

Megjegyzés: Szerkesztőségünk a Rendőrség információja támaszkodott a közlés során, és nincs olyan helyzetben, hogy eldöntse, hogy a körözés és a fénykép megjelenítése indokolt -e. A Rendőrségi közlemény közlésével kapcsolatosan, ha úgy gondolja önt vagy hozzátartozóját joghátrány érte azt a Rendőrhatóságnál jelezze. Szerkesztőségünk a közölt rendőrségi információval kapcsolatosan nem vállal semmilyen jogi felelősséget.

Ha úgy érzi ön vagy hozzátartozója fényképe nem jogszerűen került ki, úgy annak jelzését a fenti hatóságnak tegye meg, mert mi ezzel kapcsolatosan nem tudunk önnek segíteni.  

About hellodelsomogy

Check Also

A nyugdíjak durván leszakadnak a bérektől, ha ez így megy tovább

A konvergenciaprogramból már kiolvastuk, hogy milyen látványos bérnövekedést hozhatnak a következő évek: De mire számíthatnak …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: