Otthon / Friss hírek / Orbánék veszélyes terve: Magyar fiatalok ki! Kínaiak be?
Traveler with a bag at the speedwalk

Orbánék veszélyes terve: Magyar fiatalok ki! Kínaiak be?

Miközben a kormány politikája magyar fiatalok százezreit kényszeríti külföldre, a Világgazdaság arról ír, hogy minden második kérelmet kínaiak adnak be magyarországi ingatlanszerzés engedélyezésére.

A dobogó második fokán egyébként az oroszok állnak, ezzel megelőzik az ukránokat, valamint az izraelieket. A törökök is az élbolyban vannak.

Már hónapokkal ezelőtt egy nagyobb horderejű, tömeges kínai betelepítési tervről lehetett hallani, korábban mi is megírtuk, hogy:

Gazdasági körökben ugyanis egyre többet hallani arról, hogy állítólag a Kínai Nemzeti Vasúti Társaság és a Magyarország közötti novemberben aláírt együttműködésnek része egy nagyobb horderejű, tömeges kínai betelepítés is, amelynek ürügye a vasútépítés lesz. Mint ismeretes a kínai miniszterelnök és a kínai delegáció novemberben egyezett meg Magyarország és Szerbia miniszterelnökeivel és közösen írták alá a déli irányú vasútfejlesztési projektet. Az gigaberuházásról ugyan készült megvalósíthatósági tanulmány, azonban az sem véletlen, hogy azt tíz évre titkosította a magyar kormány.

 

forrás:zsurpubi.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Rendőrrel fenyegetett a biztonsági őr egy kisbabáját etető anyukát a plázában

Férjével és négy hetes kisbabájával ment nagybevásárlásra Pécsre egy közeli településről egy fiatal anyuka. Amikor …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: