Otthon / Barcsi hírek / BOTRÁNY! Egy több mint 4 éve kómában fekvő barcsi nő fotójával illusztrálta az Origo migránsos cikkét

BOTRÁNY! Egy több mint 4 éve kómában fekvő barcsi nő fotójával illusztrálta az Origo migránsos cikkét

Kevés mocskosabb dolgot lehet ennél elképzelni, ha az így van! A portál a család panaszait meg sem akarja hallgatni, közben az Origo mindenféle internetes működési módra mutogatva hárít.

Egy több mint 4 éve kómában fekvő barcsi nő fotójával illusztrálta az Origo azt a cikkét, melyben egy Franciaországban történt migráns által elkövetett bűncselekményről számolt be. A nő édesanyja ügyvédhez fordult, nyilvános bocsánatkérést és sérelmi díja követel a hírportáltól.

„Nagyon fel vagyok háborodva, hogy a beteg lányomat egy ilyen cikkben le merték hozni.” -nyilatkozta az anya a HírTv-nek.

Íme, így tálalta a hírt a kormányközeli Origo.hu

Varga Katalin 2014-ben agyműtéten esett át. Fertőzést kapott, azóta kómában fekszik. Édesanyja ápolja, aki a hasonló sorsú szülőknek csoportot hozott létre a Facebookon, ahova feltöltötte lánya képét. Márciusban, a választási kampányban kapta a hírt, hogy egy Franciaországban elkövetett bűncselekményt Katalin fotójával illusztrált az Origo. A cikkben azt állította a kormánypárti portál, hogy a fényképen a francia áldozat látható.

A hírtv riportját itt nézheti meg: ITT

 

„Hát először nem kaptam szikrát. Gondolhatja, most hogy került az én lányom egy olyan cikkbe, ahol arról van szó, hogy egy migráns megerőszakolt egy nőt. Ráadásul Franciaországban, mikor majdnem öt éve, hogy a lakást sem tudjuk elhagyni” – fogalmazott Kistaj Éva.

A portál lebukott, a képet eltávolították. Katalin édesanyja többször hívta a szerkesztőséget, de válaszra sem méltatták.

Ezért ügyvédhez fordult. „Több lehetőségünk van a jogsértés megállapítása mellett, mint például, hogy olyan nyilvános bocsánatkérésre szorítsuk rá őket, ami jár, kijár, egy ilyen ügyben. Illetve a jelenlegi Ptk. szerinti sérelemdíjra lehet igényt tartani” – mondja Takács Richárd ügyvéd.

Az ügyvéd is felvette volna a kapcsolatot az Origoval, ám egyelőre vele sem állnak szóba.

Így látja ezt az Origo

A 444 bedőlhetett egy hamisított képernyőképnek, ez alapján támadja az Origót. A liberális híroldal azt állítja, hogy az Origo egy migránserőszakról szóló cikkét egy magyar, beteg nő képével illusztrálta. Ez természetesen hazugság – állítja az Origo, amely a képernyőkép hitelességét cáfoló bizonyítékokat tett közzé.

Majd mindenféle más magyarázatot írnak le, hogy miért van igazuk.

Az Origo a cikk végén utal rá, hogy bíróságra viszi az ügyet.

Forrás: Hirtv.hu/ Demokrata

About hellodelsomogy

Check Also

5 nagymamakorú hölgy, akit gyönyörű Pin-Up modellé változtattak egy különleges fotózáson

Ezek az idős hölgyek fantasztikus átalakuláson mentek keresztül egy boudoir fotózáson. Sokan szeretnének így kinézni majd …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: