Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Drogfogás Dél-Somogyban: Egy csurgó férfi bukott meg “drogfarmjával” Mutatjuk a képeket is…

Drogfogás Dél-Somogyban: Egy csurgó férfi bukott meg “drogfarmjával” Mutatjuk a képeket is…

A nagyatádi rendőrök kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vettek bűnügyi őrizetbe egy csurgói férfit.

A rendőrség 2018. május 5-én jutott olyan információk birtokába, amely szerint egy csurgói ingatlanban feltehetőleg kábítószert termesztenek. A nagyatádi rendőrök ezt követően azonnal ellenőrizték a kapott adatokat és a megadott helyszínen házkutatást tartottak, amelynek során több tő kábítószergyanús növényt, valamint ezek termesztéséhez szükséges gépet és eszközöket találtak, amiket lefoglaltak.

Képek a “drogfarmról”:

A házban lakó férfit az egyenruhások elfogták és a Nagyatádi Rendőrkapitányságra előállították.

A beszerzett információk alapján a nyomozók a 44 éves csurgói lakost kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Forrás: Rendőrség

About hellodelsomogy

Check Also

5 nagymamakorú hölgy, akit gyönyörű Pin-Up modellé változtattak egy különleges fotózáson

Ezek az idős hölgyek fantasztikus átalakuláson mentek keresztül egy boudoir fotózáson. Sokan szeretnének így kinézni majd …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: