Otthon / Friss hírek / Halálra verték az idős férfit, mert azt hitték, lopott
A kép forrása: internet (illusztráció)

Halálra verték az idős férfit, mert azt hitték, lopott

A hatvan éves férfit azzal vádolták meg egy presszóban, hogy ellopta egy nő telefonját, ezért megverték. A sértett belehalt a sérüléseibe.
– Mindig csak egyszer ütöttem meg, mert többre nem volt igény! – jelentette ki a Kaposvári Törvényszéken az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy agyonütött egy idős férfit egy kaposvári presszó környékén még 2017 szeptemberében. A bántalmazás akkor történt, amikor a sértettet azzal vádolták meg a jelenlévők, hogy ellopta egy nő mobiltelefonját az italmérésben. A megvert férfihoz később mentőt hívtak, de hamarosan meghalt, mert egy a nyakára mért ütéstől eltört a gégéje és megfulladt.

A 60 éves elsőrendű vádlott egyébként már többször volt büntetve testi sértéséért. A bíróságon vitatta, hogy az ő ütéseibe halt volna bele az áldozat. Azt vallotta: látta, hogy többen kituszkolták a sértettet a presszóból, és számon kérték rajta, miért lopta el a mobiltelefont. Akkor ő hívatlanul odament, és azt mondta az idős embernek, hogy adja vissza a készüléket, mert lecsukják érte.

Erre szerinte a sértett ütött először, sőt később a fejét is csapkodta a táskájával, mire az elsőrendű vádlott ökölcsapásokkal válaszolt. Majd amikor meghallotta, hogy kihívták a rendőröket, elfutott. Közben azonban egy a kocsmában italozó másik férfi, a másodrendű vádlott is megrúgta a földre kerülő áldozatot.

 

forrás:sonline.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Drágább lesz a feles – roham indul a jó pálinkáért

A somogyi pálinkafőzők arra készülnek, hogy jövőre emelkednek az árak. A kereskedők és a vendéglátósok …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: