Otthon / Friss hírek / A kormánypárti sajtó teljesen kiakadt, hogy nem Toroczkai a Jobbik új elnöke
Toroczkai László Fotó: Mohai Balázs / MTI

A kormánypárti sajtó teljesen kiakadt, hogy nem Toroczkai a Jobbik új elnöke

Meglehetősen groteszk mozzanata a magyar közéletnek, mikor a Jobbikot évek hosszú sora óta ocsmányabbnál ocsmányabb hazugságokkal lejáratni kívánó gyomorfogató propagandagépezet, a kormánypárti sajtó az elcsalt parlamenti választások után a párt tisztújítójának tisztességességén aggódik. Illetve egészen pontosan azon, hogy kizárólag csalással nyerhetett a Sneider-Gyöngyösi páros. Az egybitesek gondolkodását irányítani kívánó legaljamédia igen szomorúnak tűnik amiatt, hogy nem Toroczkai László került az elnöki székbe. Nekik vajon mindez miért nem mindegy a nemzetikereszténykonzervatívatyaúristen Orbán Viktor mögött felsorakozó kétharmad birtokában?-Írja a zsurpubi.hu 

A Ripost nevű papíralapú hazugsághalmaz történelmének egyik legkiválóbb pillanat volt, mikor a Jobbik logójában található muszlim jelképről írtak a címlapon. Ezt csak a pártról szóló cikkek színvonala miatt idézzük fel.

Na, most ugyanez a médiumnak csúfolt valami öles betűkkel ír ma arról, hogy csalás történt a Jobbik kongresszusán. Így, kijelentő módban, semmi feltételezés.

Az objektivitástól és a hitelességtől a szokásos kormánypárti távolságban álló írást természetesen a Pesti Srácok is átvette. Meg az Origó. Meg a 888.hu. Csak, hogy a legszínvonalasabbakat említsük. Az alábbi mondatokat akár Toroczkai László támogatói is írhatták volna a Facebook-oldalára, de ezeket valami különös oknál fogva a legelszántabb orbánisták fogalmazták meg.

„A Vona-féle elnökség statáriális eljárással oszlatta fel a Toroczkai Lászlót támogató alapszervezeteket. Az egyik legerősebb és legsikeresebb szervezetet, a székesfehérvárit most szüntették meg. Közben pedig Novák Elődöt ismét megfúrta a Jobbik, aki le is mond a jelöltségről” – fejti ki a 888.hu.

„Ahogy arról korábban beszámoltunk, tegnap lezajlott a Jobbik tisztújító kongresszusa, ahol Sneider Tamás egykori szkinhed vezért választották meg a párt elnökének, alelnöknek pedig a zsidó származású képviselőket korábban listázni szándékozó Gyöngyösi Mártont. Tehát a Jobbik élén maradt a Vona-féle jobboldalt eláruló, képmutató, „cicairányzat”. Ahogy azonban azt a Ripost megírta, korántsem volt egyértelmű a tegnapi kongresszus végkimenetele, azaz hogy Vona saját embereit ültetheti-e be az elnökségbe, vagy esetleg Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere vezeti tovább a pártot” – írja az Origó. (Arról a csöpp ellentmondásról inkább ne is ejtsünk szót, hogy az „egykori szkinhed vezér” és egy „zsidókat listázni kívánó” politikus lenne az Origó szerint a „cicairányzat”!😊)

„Voltak küldöttek a Jobbik zárt körben megtartott tisztújító kongresszusán, akik az eredeti értékek elárulása miatt földhöz vágták a küldöttigazolványukat, és nyilvánvaló csalásról beszéltek a Toroczkai Lászlóval szemben folytatott gusztustalan kampány és egyéb manipulatív módszerek miatt. Melyben még azt is felemlegették, hogy Toroczkai dédapja a Kádár-rendszer hírhedt vérbírója Tutsek Gusztáv volt” – fogalmaz a Ripost.

„Tegnap sikerült az egykori radikális pártnak eljuttatnia egy közleményt az MTI-hez, amelyből kiderült, hogy két-két elnökjelölt és elnökhelyettes-jelölt, továbbá 14 alelnökjelölt közül választhatnak a küldöttek. A kérdés pedig a következő volt: a párt visszatér-e a nemzeti radikalizmushoz, vagy marad a Vona Gábor által kijelölt úton, és a muszlim szárny diadalmaskodik” – írja szintén az Origó.

„A héten a PS-stábja hosszabb interjút készített a nemrég feloszlatott székesfehérvári alapszervezet vezetőivel. Horváth-Tancsa Ágnes elnök portálunknak elmondta, mivel semmilyen olyan jelzést nem kaptak, amiből arra következtethettek volna, hogy elégedetlenek velük, nem tudnak másra gondolni, csak arra, hogy azért oszlatták fel őket, mert nyíltan a Toroczkai-Dúró páros mellé álltak” – állítja a Pesti Srácok, akiket ezek szerint a székesfehérvári „jobbikosok” kedvesen fogadtak.

Nyilván – a kormánypárti sajtómunkások szerint „érthetően csalódott” – Toroczkai kongresszus utáni értékelése is hamar végigpörgött a fidesznyalonc médiatengelyen. Vajon mire föl ez a nagy aggodalom? Hiába, ezek szerint a magyar közélet képes ilyen különös véletleneket produkálni. Azt már korábban megírtuk, hogy Toroczkait a Magyar Idők kellemes, megengedő hangnemben idézgette, miközben a választási kampányban egyébként a jobbikos politikusokra abszurdabbnál abszurdabb ordas hazugságok és gusztustalan ocsmányságok özöne zúdult.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: