Otthon / Friss hírek / Erős és büszke: Orbán valódi tekintélyét jól mutatja, hogy egyszerűen lehagyták az Európai Néppárt csoportképéről

Erős és büszke: Orbán valódi tekintélyét jól mutatja, hogy egyszerűen lehagyták az Európai Néppárt csoportképéről

Ami itthon a propaganda által bátor tigrisként eladni próbált brand, az a valóságban csak egy félénk, jelentéktelen kiscica.-Írja a zsurpubi.hu

Tegnap Szófiába érkezett hazánk rendíthetetlen vezére, ahol az Európai Unió és a nyugat-balkáni országok csúcstalálkozója zajlik. Az esemény előtt a bolgár fővárosban megbeszélést folytattak az Európai Néppárt jelen lévő képviselői.

Az egyeztetésen még a sajtófőnöke, Havasi Bertalan szerint is részt vett Orbán, az azt követő csoportképről viszont simán lehagyták azt az embert, aki Európa egyetlen reménysége, aki ha kell az egész univerzumot is képes egymaga megvédeni a migránsoktól, Sorostól, a békaemberektől, sőt akár az ufóktól is!

Persze az is lehet, hogy az évek óta kormányzásra képtelen, viták elől menekülő, sokszor zavartan viselkedő Orbánt pontosan úgy kistáskaként kezelik külföldön, mint ahogyan az emberek többsége hazánkban is.

erős_és_büszke

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: