Otthon / Barcsi hírek / Segítsen a rendőröknek: Egy lábodi gázolás részleteit akarják felderíteni. Az ügy nem mindennapi…

Segítsen a rendőröknek: Egy lábodi gázolás részleteit akarják felderíteni. Az ügy nem mindennapi…

Lábodnál gázolta el a lopott kocsival az elkövető a gyalogost. A rendőrkutya vezetett a nyomára

A nagyatádi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

A Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 14050/241/2018. bűnügyi számon eljárást indított jármű önkényes elvétele bűntett, segítségnyújtás elmulasztása bűntett, valamint közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy lábodi lakos ellen.

Ez történt:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján

2018. május 17-én 22 óra 55 perckor Lábod belterületén haladt egy gépkocsi Rinyabesenyő irányába, amikor elütött egy út szélén közlekedő gyalogost. A sofőr a balesetet követően a helyszínéről megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A sértettet a mentőszolgálat munkatársai – az elsődleges orvos vélemény alapján – súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Képek az esetről:

Időközben a nagyatádi rendőrök bejelentést kaptak, hogy egy lábodi vendéglátóegység elől eltulajdonítottak egy Peugeot típusú gépkocsit, amit rövidesen törött első szélvédővel találtak meg a település belterületén. Deák Alexandra r. törzsőrmester is a helyszínre érkezett Inka nevű kutyájával, ahonnan a nyomrögzítést követően az eb egészen a feltételezett elkövető házáig vezette az egyenruhásokat.

Az ingatlannál 2018. május 18-án 1 óra 25 perckor L. Lászlót a rendőrök elfogták és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A 35 éves helyi lakost bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Itt léphet kapcsolatba a rendőrökkel:

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni. Jelentkezni lehet személyesen Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Nagyatád Zrínyi utca 7. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás és képek : Rendőrség

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Drágább lesz a feles – roham indul a jó pálinkáért

A somogyi pálinkafőzők arra készülnek, hogy jövőre emelkednek az árak. A kereskedők és a vendéglátósok …

2 hozzászólás

  1. László László

    L.Ferenc nem L. László

  2. I am someone

    Lehet tudni valamit a beteg állapotáról?

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: