Otthon / Friss hírek / A mi pénzünkből működő köztévé megint nagyot ment: most egy német viccoldal álhírével hülyítik az arra fogékonyakat

A mi pénzünkből működő köztévé megint nagyot ment: most egy német viccoldal álhírével hülyítik az arra fogékonyakat

A magyar adóforintokból működő M1 híradóit mélyen szintalattinak nevezni tulajdonképpen dicséretnek számít. A hírközlésnek aposztrofált valamire ugyanis a magyar nyelvben már régóta nincsenek megfelelő kifejezések. Most épp egy német viccoldal Hírcsárda-szerű kamuhírét sikerült tényként közölniük.-Írja a zsurpubi.hu

Nem tudni, hogy szimplán az egydimenziós szervilis gondolkodás váltja ki a hozzá nem értő agyhalott hírszerkesztési gyakorlatot a köztévénél, vagy az ott dolgozó médiamunkásokat már ennyire nem érdekli, mivel hülyítik a kétbites szavazókat.

Szóval, a 444 szúrta ki, hogy tegnap 17 órakor lement egy pár perces riport arról, hogy verekedés volt két drezdai befogadóállomáson, és a migránsokkal kelő-fekvő, álmodó, Fidesz-szerelmeseknek sikerült egy német vicclap álhírét beemelni a riportjukba.

A Noktara viccesnek szánt írása arról szól, hogy a településen tartózkodó migránsok petíciót nyújtottak be Essen (németül “enni”) városvezetésének, hogy a muszlim vallási ünnep, a ramadán idejére a fontos gazdasági központ nevét változtassák Fastenre (németül “böjtölni”).

Egy jó M1-es médiacsicska pedig mit tesz ilyen esetben? Megragadja a rémhírterjesztés lehetőségét, és tényként továbbközli az információt. Még akkor is, ha az akkora marhaság, hogy olyat maximum csak Németh Szilárd és Kásler Miklós együtt tudnának kitalálni.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: