Otthon / Friss hírek / Szávay: Nemzeti radikális vagyok, de nem veszek részt pártütésben

Szávay: Nemzeti radikális vagyok, de nem veszek részt pártütésben

Mészáros Lőrinc közpénzből fenntartott televíziójában Nagy Ervin, filozófusnak mondott főállású Jobbik-szakértő szakértett egy nagyot a Jobbik – Fidesz által olyan nagyon remélt – szakadásáról. Természetesen az objektivitás és korrektség jegyében.-Írja az alfahir.hu

A kormánypárti médiumokban rendszeresen turnézó Nagy Ervin ezúttal a Jobbik szakadását vizionálta. Mint mondta:

“A frakcióban van öt olyan ember, akár meg is nevezhetjük őket: Szávay István, Dúró Dóra vagy Apáti István, és biztos, hogy találnak még két olyan embert, akik adott esetben már öt emberként frakciót tudnak létrehozni.”

Szávay István nem is hagyta szó nélkül a Filozófus okfejtését:

“Pénztáros Lőrinc tévéje már megint jobban tudja, hogy mi van a Jobbikban, mint mi magunk. Zavarkeltés, bomlasztás, megosztási kísérlet, ez zajlik már hetek óta. Mindebbe besegít valaki, aki 12 évvel ezelőtt jobbikos volt, és így nyilván nagyon hiteles és releváns véleményt tud megfogalmazni! Nagy Ervin szerint “a frakcióban lesz legalább 5 olyan ember, akik kilépve létrehoznak egy új frakciót. Idesorolta Szávay Istvánt, Dúró Dórát és Apáti Istvánt is.”

Szávay István egyértelművé tette, hogy esze ágában sincs semmilyen pártütésben részt venni:

“Egyrészt nem, nem lesz öt olyan ember! Másrészt meg az ellentét nem erről szól, ezt a néppárti-radikális törésvonalat csak a kormánysajtó próbálja erőltetni. Magamat továbbra is nemzeti radikálisnak tartom, mégis a Jobbik tagja és képviselője maradok – a pártalapítók közül egyébként a frakcióban most már egyedüliként. Abból persze eddig sem csináltam titkot, hogy több területen is alapvető változásokat tartok szükségesnek politikai közösségünk irányításában és működésében, de ezt a megválasztott elnökség sem gondolja másként. Ezért szívesen segítem a munkájukat, és eszemben sincs semmilyen pártütésben részt venni. Bármilyen ezzel kapcsolatos találgatást ennyivel szeretnék is rövidre zárni.”

Hozzátette:

“Nagy Ervin elviekben is hülyeségeket beszél, egy párt listáján mandátumot szerzett képviselők ugyanis nem alakíthatnak több frakciót, nem kaphatnak több megszólalási lehetőséget, 135 millió forintot meg aztán végképp nem”

– írja Szávay István Facebook-bejegyzésében.

Akit érdekel a filozófus úr fantáziálása, itt megteheti.

forrás:alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Hároméves afrikai származású gyereket szállították kórházba, miután szülei nemiszerv-csonkítással próbálkoztak otthon

Egy hároméves gyereket kellett sürgősen kórházba szállítani a Londonban, mert szülei nemiszerv-csonkító műtéttel próbálkoztak otthon- …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: