Otthon / Friss hírek / Bakondi György továbbra is ellátja személyes tanácsaival Orbán Viktort
A kép forrása: internet

Bakondi György továbbra is ellátja személyes tanácsaival Orbán Viktort

A hatvan államtitkár, és az öt kormánybiztos mellé itt van még 11 miniszterelnöki megbízott is. Felkészülnek a miniszterelnöki biztosok (például: Farkas Flórián).

Egyébként ezekért a feladat megnevezésekért már megérte. Bár ha abba gondolunk bele, hogy Bakondi György, Szili Katalin, Hegedűs Zsuzsanna, vagy épp Kerényi Imre továbbra is a mi pénzünkből fog élni, azért úgy már nem annyira vicces.

Itt a lista:

Dr. Bakondi György megbízatása 2018. május 18-tól érvényes. Feladata: belbiztonsági kérdésekben történő személyes szaktanácsadás nyújtása.

Dr. Félegyházy-Megyesy Jenő József megbízatása 2018. május 18-tól érvényes. Feladata: a nyugati magyarság, NGO/jótékonysági szervezetek nemzetközi kapcsolatai és működései, az észak-amerikai kapcsolatok és az ezekre vonatkozó média/PR kérdések körében szaktanácsadás nyújtása.

Dr. Klinghammer István megbízatása 2018. május 18-tól érvényes. Feladata: a Magyar Corvin-lánc Iroda vezetése.

Dr. Szili Katalin megbízatása 2018. május 18-tól érvényes. Feladata: személyes közreműködés a határon túli autonómiaügyek egyeztetési eljárásaiban.

Hegedüs Zsuzsanna Gabriella megbízatása 2018. május 18-tól érvényes. Feladata: a társadalmi felzárkóztatást, a társadalmi konfliktusok kezelését és megoldását szolgáló jelen- és jövőbeli stratégiák kidolgozásával kapcsolatos kérdéskörökben szaktanácsadás nyújtása.

Kerényi Imre megbízatása 2018. május 18-tól érvényes. Feladata: a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével összefüggő feladatok elvégzése.

Kovács Miklós megbízatása 2018. május 18-ától 2018. december 31-éig érvényes. Feladata: az ukrán helyzettel összefüggő magyar külpolitikai stratégiát érintő kérdéskörben személyes tanácsadás nyújtása.

Nagy István megbízatása 2018. május 18-ától érvényes. Feladata: a hazai gazdaság mozgásterének bővítése és versenyképességének erősítése témakörben szaktanácsadás.

Nyitrai Zsolt megbízatása 2018. május 18-tól érvényes. Feladata: stratégiai társadalmi kapcsolatok összehangolása érdekében nyújtandó személyes szaktanácsadás.

Szőcs Géza megbízatása 2018. május 18-tól érvényes. Feladata: személyes szaktanácsadás kulturális kérdések körében.

Tellér Gyula megbízatása 2018. május 18-tól érvényes. Feladata: szaktanácsadás a kormánypolitika társadalomelméleti hátterével, valamint a hazai és nemzetközi politikai folyamatok történeti és aktuálpolitikai vetületével kapcsolatos kérdéskörökben.

forrás:alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: