Otthon / Friss hírek / „Ez a család nem tönkrement, hanem megszűnt”

„Ez a család nem tönkrement, hanem megszűnt”

Péntek este mi is írtunk arról, hogy a vihar miatt négyen meghaltak, szombaton pedig az is kiderült, hogy egy kisvaszari család volt a tragédia áldozata. A balesetet csak egy nő élte túl, aki így fián kívül egész családját elveszítette, most pedig felelősöket keres – írja a teol.hu.

Ez a család nem tönkrement, hanem megszűnt.

– mondta a nő, aki 43 éves férjét, 17 éves lányát, 19 éves menyét és öt hónapos unokáját vesztette el. A család a dombóvári kórházból tartott hazafelé, mikor megtörtént a baleset, de elmondása szerint csak a becsapódást érzékelte, nem látta mi történik.

Húsz éves fiáért is aggódik, aki apját, testvérét, párját és gyermekét vesztette el. Jelenleg sógornőjüknél laknak, képtelenek visszamenni otthonukba, a nő elképzelhetetlennek tartja, hogy valaha újra ott tudna élni.

Most a felelősöket szeretné megtalálni, hangsúlyozta, addig megy, míg meg nem találja azokat, akiknek a gondatlansága miatt ez megtörténhetett, ha kell, perelni is fog. Szerintük a dombóvári önkormányzatnak többen jelezték, hogy életveszélyesek a fák.

Az önkormányzat ugyanakkor azt nyilatkozta, a fa állami tulajdonú és kezelésű területen állt, így nincs felelősségük a bekövetkezett tragédiában, de ennek ellenére  úgy döntöttek, együttérzésből felajánlják segítségüket a családnak.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Hároméves afrikai származású gyereket szállították kórházba, miután szülei nemiszerv-csonkítással próbálkoztak otthon

Egy hároméves gyereket kellett sürgősen kórházba szállítani a Londonban, mert szülei nemiszerv-csonkító műtéttel próbálkoztak otthon- …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: