Otthon / Friss hírek / A KORMÁNYPÁRTOK SZÓVIVŐJE AZZAL VAN ELFOGLALVA, HOGY VÉGIGMATRICÁZZA A KORMÁNY ELLENFELEINEK IRODAAJTAJAIT

A KORMÁNYPÁRTOK SZÓVIVŐJE AZZAL VAN ELFOGLALVA, HOGY VÉGIGMATRICÁZZA A KORMÁNY ELLENFELEINEK IRODAAJTAJAIT

Komoly politizálás folyik az országban, nagyon belejöttek a matricázásba a kormánypártoknál.

A kormánypártok szerint az Amnesty International egy bevándorlást támogató szervezet és erről minden magyar embernek tudnia kell. Ezért Hollik István, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője kedden Budapesten, az Amnesty International VI. kerületi irodája előtt tartott sajtótájékoztatót arról, hogy a bevándorlást támogató szervezetek veszélyeztetik Magyarország biztonságát.

A sajtótájékoztató végén Hollik István egy “Bevándorlást támogató szervezet” feliratú piros matricát ragasztott annak a háznak a bejáratára, amelyben az Amnesty International irodája található.

Fotó: Máthé Zoltán/MTI

De mindez semmi: az aszfaltot felperzselő tesztoszteronszint további lépéseket követel, így Hollik István kedd este az M1 csatornán azt mondta, mivel néven akarják nevezni azokat “a többségében Soros György által finanszírozott” szervezeteket, amelyek továbbra is „támogatják a migrációt”,

az Amnesty International (AI) után a többi ilyenhez is elmennek.

Aki egy kicsit komolyabb szinten kíváncsi a Stop Soros-féle törvénycsomagra és az ellenzéki reagálásokra, ezt a cikkünket olvassa el. De akinek elég a bohóckodás, az dőljön hátra, és élvezze a mozit.

forrás:alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Panaszt tett a brit nagymama: túl sok volt a spanyol a spanyol tengerparti szállodában

A brit sajtó mókásabbik fele a 81 éves Freda Jackson szívfacsaró történetével van elfoglalva, akit …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: