Otthon / Friss hírek / A KORMÁNYPÁRTOK SZÓVIVŐJE AZZAL VAN ELFOGLALVA, HOGY VÉGIGMATRICÁZZA A KORMÁNY ELLENFELEINEK IRODAAJTAJAIT

A KORMÁNYPÁRTOK SZÓVIVŐJE AZZAL VAN ELFOGLALVA, HOGY VÉGIGMATRICÁZZA A KORMÁNY ELLENFELEINEK IRODAAJTAJAIT

Komoly politizálás folyik az országban, nagyon belejöttek a matricázásba a kormánypártoknál.

A kormánypártok szerint az Amnesty International egy bevándorlást támogató szervezet és erről minden magyar embernek tudnia kell. Ezért Hollik István, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője kedden Budapesten, az Amnesty International VI. kerületi irodája előtt tartott sajtótájékoztatót arról, hogy a bevándorlást támogató szervezetek veszélyeztetik Magyarország biztonságát.

A sajtótájékoztató végén Hollik István egy “Bevándorlást támogató szervezet” feliratú piros matricát ragasztott annak a háznak a bejáratára, amelyben az Amnesty International irodája található.

Fotó: Máthé Zoltán/MTI

De mindez semmi: az aszfaltot felperzselő tesztoszteronszint további lépéseket követel, így Hollik István kedd este az M1 csatornán azt mondta, mivel néven akarják nevezni azokat “a többségében Soros György által finanszírozott” szervezeteket, amelyek továbbra is „támogatják a migrációt”,

az Amnesty International (AI) után a többi ilyenhez is elmennek.

Aki egy kicsit komolyabb szinten kíváncsi a Stop Soros-féle törvénycsomagra és az ellenzéki reagálásokra, ezt a cikkünket olvassa el. De akinek elég a bohóckodás, az dőljön hátra, és élvezze a mozit.

forrás:alfahir.hu

About hellodelsomogy

Check Also

Handó szerint hazaárulók a bírák, akik ellenzik a kormány tervét

Handó Tünde a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában felidézte, 1949-ben szüntették meg Magyarországon a …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: