Otthon / Friss hírek / Fideszes aktivista a miskolci időközi kamujelöltje

Fideszes aktivista a miskolci időközi kamujelöltje

A Fidesz indított rá azonos vagy hasonló nevű kamujelölteket a miskolci időközi választás győzelemre esélyes ellenzéki indulójára, hogy összezavarja a választókat, írja a hvg.hu.

Miskolc 12-es önkormányzati választókerületében július 15-én tartanak időközi választást tartanak, mivel a körzet eddigi képviselője, a fideszes Hubay György parlamenti mandátumot nyert áprilisban.

Az ellenzék jelöltje Erdei Sándor, akit korábban Rokker Zsolttiként ismert meg az ország, egyik kihívója pedig névrokona, egy másik Erdei Sándor, aki a semmiből bukkant fel.

A lap megtalálta a a Nyékládházán élő és Tiszaújvárosban dolgozó férfit, aki tervei ismertetése helyett elutasító közleményt adott ki, majd személyesen is azt kérte az újságíróktól, hogy hagyják békén. Egy képviselőjelöltnél viszont ez meglehetősen furcsa, tekintve, hogy elvileg az lenne az érdeke, hogy a nevét és elképzeléseit megismerjék a választók.

A másik Erdei Sándor mellett van egy Molnár Zsolt nevű induló is, aki évek óta a Fidesz aktivistájaként dolgozik. A 2018-as választási kampányban például a másik Miskolci körzet fideszes jelöltjének, Csöbör Katalinnak segédkezett.

 

forrás: 24.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: