Otthon / Friss hírek / Két év alatt közel megötszörözte földterületeit a fideszes Bánki Erik
Szatmáry Kristóf a Fidesz-KDNP parlamenti képviselõje (k) fényképez az Országgyûlés alakuló ülésén 2018. május 8-án Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Két év alatt közel megötszörözte földterületeit a fideszes Bánki Erik

Az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke, a fideszes Bánki Erik családi gazdasága jelentősen gyarapodott az elmúlt időszakban – számolt be róla a Hír Tv.

A képviselő 2016-os vagyonnyilatkozatában még csak 3, összesen 42 hektárnyi szántót tüntetett fel. Egy évvel később azonban már 9 szántója volt, több mint 190 hektáron. A szerzés évéhez azonban a Hír Tv szerint 2016-ot írt, ezt később javította mind a kilenc helyen.

„Amikor a tavalyi évre vonatkozó vagyonnyilatkozatom ugye januárban leadtam, akkor ott a kitöltésnél egy évet sorban elcsúsztam véletlenül. Ezt javítottam utólag. Természetesen az idei júniusban leadott vagyonnyilatkozatomban ez már a javított dátummal szerepel” – mondta a tévének Bánki Erik. Az elmúlt fél évben további 6 szántót is vett a képviselő Villányban és környékén.

Bánki Erik őstermelőként szűk fél év alatt több mint 10 millió forintot keresett, több lábon áll, családi vállalkozásai között van, amelyik kommunikációval, marketing tanácsadással foglalkozik, és van, amelyik mezőgazdasággal.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: