Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Boszorkány teszt! Ki ismer magára és melyik pontban?

Boszorkány teszt! Ki ismer magára és melyik pontban?

forrás: Internet

1. Csináljunk boszorkánytortát!
Amennyiben megvan a gyanús személy, aki szerintünk csak boszorkány lehet, készítsük el a boszorkánytortát, ami neve ellenére nem lehet túl finom. De szerencsére nem is nekünk kell elfogyasztanunk a boszorkány által megátkozottak vizeletéből, rozsból készített csodát .(az alapanyagok megszerzése némi szemöldökráncolgatást kiválthat a megkérdezettekből, és valószínűleg az állatvédők sem pördülnek táncra örömükben). A boszorkánytorta elrágásának minden pillanata iszonyú kínokat okoz a boszorkánynak. Ha a gyanús személy, sikít, akkor kiszűrtük a boszorkányt.

2. Állítsd mérlegre egy adag Bibliával!
Ha a gyanús személy könnyebb vagy nehezebb a Bibliáknál, akkor minden bizonnyal ő az, akit kerestünk, a boszorkány, személyesen. Netalántán elképzelhető, hogy tévedtünk, ez akkor bizonyosodik be, ha a halomnyi Biblia és a gyanúsítottunk súlya megegyezik.

3. Gyanús anyajegyek
Ha megdönthetetlen bizonyítékra van szükségünk, ideje átvizsgálnunk a gyanúsított személy testét, kutassunk bőrhibák, anyajegyek, extra mellbimbók és egyéb különös dolgok után. A boszorkányvadászok szerint ezek az ördög jelei, és ha késsel megvágjuk az ördög jelét, akkor nem vérzik. Ha vérzik, akkor boszorkányról van szó. Egyesek trükkös pengékkel dolgoztak, hogy a boszorkány mindenképp boszorkány legyen.

4. Ha magukban beszélnek, baj van!
A boszorkányok szívesen motyognak maguknak, akkor, ha egyedül vannak, vagy mások otthonából lépnek ki. A boszorkányvadászok egyöntetű véleménye szerint ilyenkor mormolják el átkaikat és varázsigéiket. A hírhedt, salemi boszorkányperben ez juttatta bitóra Sarah Good-ot.

5. El tudják mondani a Miatyánkot?
Ha nem, akkor természetesen boszorkányról van szó, de ha igen, akkor sem lehetnek biztonságban. Bár a hiedelmek szerint erre egy boszorkány képtelen, de amikor George Burroughs-t elítélték, akkor a férfi a kivégzése előtt közvetlenül elmondta ezt az imát, hogy ártatlanságát bizonyítsa. bár a közönség elbizonytalanodott, egy másik lelkész (George Burroughs foglalkozása is ez volt) meggyőzte a tömeget, hogy az ördög engedte a boszorkánymesterének, hogy elmondhassa, így attól még bűnös.

6. Nagyothalló, idős nőt megszólítása
Ha megszólítjuk, és nem reagál, boszorkány. Ha úgy kérdezzük meg, hogy felénk fordítja rosszabbul halló fülét, és nem válaszol, biztos, hogy boszorkány. Így járt Rebecca Nurse, aki a tárgyalásán nem reagált a boszorkánysággal vádolt társa megjegyzésére.

7. Nő háziállattal
Egy nő háziállattal már gyanús, többel, még gyanúsabb. Ha csak a szomszéd macskájának köszön, akkor is nagy a baj. Az állat a familiárisa, állati kísérője. Ha patkányt vagy legyet találnak a vádlott cellájába, akkor azt minden bizonnyal szintén ő hívta.

8. Szarkasztikus megjegyzéseik
Ha a gyanúsított szarkasztikus megjegyzést tesz, nincs más dolgunk mint komolyan venni.

9. Indiánokkal álmodók
A salemi boszorkányok egyikének visszatérő álmai voltak egy őt elhurcoló indiánról. Ez győzte meg a lakosokat arról, hogy a nő boszorkányságot használt ellenük.

10. Többször házasodtak, mint egyszer?
Minél többször házasodtál, annál gyanúsabb vagy.

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: