Otthon / Nagyatádi hírek / Busz ütközött egy parkoló autóval!

Busz ütközött egy parkoló autóval!

forrás:atádhír

Lábodon a Kossuth utcában egy Kaposvárra tartó busz elsodort egy parkoló járművet. Személyi sérülés nem történt, jelenleg is zajlik a helyszínelés.

A baleset reggel 7:30 körül történt. Egy Kaposvárra tartó busz éppen a Lábodi buszmegállóba tartott. A Kossuth utcában, az út szélén parkolt szabályosan egy fekete Opel Corsa. A buszsofőr ezt a járművet próbálta meg kikerülni, ekkor észrevette, hogy hátulról egy tehergépkocsi kezdte meg az előzést. A sofőr korrigálni próbált, ekkor történt az ütközés: a busz belerohant a Corsa bal hátuljába. Ennek követkeuztében a kocsi megpördült, és 5 méterrel arréb orral az árokba fordult.

forrás: atádhír

A sofőr rögtön megállította a buszt, az utasok leszálltak, és átsétáltak a közeli buszmegállóba. A rendőrök negyed óra múlva a baleset helyszínén voltak, jelenleg is kint dolgoznak. A tehergépkocsi elhajtott a baleset helyszínéről, a rendszámát nem sikerült felírni. Személyi sérülés nem történt.

forrás: atádhír

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Tisztújítás: közülük kerülhet ki a Jobbik következő vezetése

Szombaton tartja tisztújító kongresszusát a Jobbik. A párt szabályzatai alapján a jobbikos alapszervezetek jelölhették taggyűléseiken …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: