Otthon / Egyéb / A japán válogatott a VB legszimpatikusabb csapata!

A japán válogatott a VB legszimpatikusabb csapata!

kép forrása: Internet

Hiába vezetett már 2-0-ra is Japán a labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében, Belgium még a rendes játékidőben meg tudta fordítani a meccs állását, így a következő körben ők játszhatnak majd Brazíliával.

Az összecsapást megközelítőleg pár ezer japán drukker nézte végig a helyszínen, a Rosztov Arénában. Sokan közülük sírásban törtek ki, amikor a 94. percben Chadli betalált, de ez sem tántorította őket el jó szokásuktól, hogy összetakarítsanak maguk után a lelátón.

A példamutató magatartás már korábban is ragadós volt, a csoportmeccsek alatt például a szenegáli szurkolók is kidobálták a szemetüket. Most pedig a válogatott tagjai is követték a példát.

A japán labdarúgók takarítókat megszégyenítő módon tettek rendet az öltözőjükben, és még egy cetlit is hagytak az asztalon, amire mindössze annyit írtak:

köszönjük.

Alighanem Japán a labdarúgó-világbajnokság legszimpatikusabb csapata, a pályán és azon kívül nyújtott teljesítményük alapján egyaránt.

forrás:24.hu

About hellodelsomogy

Check Also

VÁRATLAN GENETIKAI KÁROSODÁST OKOZHAT A GÉNSZERKESZTÉS?

A CRISPR/Cas9 genomszerkesztési technológia hatásait tanulmányozó tudósok szerint az új módszer váratlan genetikai károsodást okozhat, …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: