Otthon / Egyéb / Beismerte, hogy a Fidesz kamujelöltje.

Beismerte, hogy a Fidesz kamujelöltje.

kép forrása:zsurpubi.hu.

Beismerte a miskolci időközi választás egyik jelöltje, hogy a Fidesz indította el azért, hogy megtévessze a szavazókat. Molnár Zsolt a közösségi oldalon kereste meg Erdei Sándort, aki teljes ellenzéki támogatással indul el július 15-én. Azt mondta, a Fidesz tart attól, hogy megismétlődik a hódmezővásárhelyi vereség, ezért a szavazatok megosztása miatt indítja őt!

„Megkeresett egy kamuprofilról, hogy ő a Molnár Zsolt, az ellenfelem, és hogy szeretne segíteni nekem” – mesélte Erdei Sándor, alias Rokker Zsolti.

Molnár Zsolt, a miskolci időközi választás egyik független jelöltje, a Fidesz indította el Erdei Sándor ellen. A 18 éves fiatalember korábban fideszes aktivista volt, Csöbör Katalin kampányában is dolgozott. Beszélgetésük alapján Molnár Zsolt, és egy szintén Erdei Sándor nevű jelölt elindítása mögött a miskolci önkormányzat korábbi kabinetfőnöke, Kovács Zsolt, és egy másik helyi fideszes, az országgyűlési képviselő, Koncz Ferenc

„Egy választási csalás, hiszen ő bevallotta, hogy a Fidesz kérte fel arra, hogy a Zsolt név miatt ő induljon, és a Rokker Zsoltira szavazókat ezzel megvezessék. Természetesen nem erre kell majd szavazni július 15-én, hanem Erdei Sándorra, aki 1976-ban született. Mivel hogy a másik Erdei Sándor, aki Nyékládházán él és Tiszaújvárosban dolgozik, a mai napig nem nyilatkozik semmit, elzárkózik a nyilvánosság elől, viszont Molnár Zsolt beszédesebb volt” – mondta Erdei Sándor.

A Jobbik országgyűlési képviselője szerint a Fidesz lebuktatta saját kamujelöltjét. „Napnál világosabb most már, hogy a Fidesz minden létező eszközt bevet, hogy a miskolciak nyakára ülhessen, ehhez pedig most már nem kamupártokat, hanem kamujelölteket hívnak segítségül, ami óriási lenézése a miskolciaknak. A Jobbik a leghatározottabban arra szólítja fel a Fideszt, hogy hívja vissza a kamujelölteket, és tisztelje meg a választókat azzal, hogy nem trükkök százait vetik be a megtévesztésükre, most először megpróbáljanak tisztességes eszközökkel elindulni egy választáson” – mondta Jakab Péter.

Az MSZP azt állítja: a Fidesz tisztességtelen, aljas módszerekkel téveszti meg a választókat. „Itt ilyen nevek merültek fel, mint az országgyűlési képviselő Csöbör Katalin, Hubay György, Tállai András, Koncz Ferenc, és Kubatov Gábor. Ez túlmutat a város, itt Kriza Ákos polgármester virágosztásán, virslisörpartin, plakát tépkedésein és egyebek, ezt lehet látni, hogy központilag szervezik, ugyanis Molnár Zsolt szavaival élve nagyon félnek attól, hogy megtörténik ugyanaz, mint Hódmezővásárhelyen” – mondta Bazin Levente, szocialista politikus.

Az időközi önkormányzati választást július 15-én tartják.

forrás: hirtv.hu

About hellodelsomogy

Check Also

VÁRATLAN GENETIKAI KÁROSODÁST OKOZHAT A GÉNSZERKESZTÉS?

A CRISPR/Cas9 genomszerkesztési technológia hatásait tanulmányozó tudósok szerint az új módszer váratlan genetikai károsodást okozhat, …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: