Otthon / Friss hírek / Öngyilkos lett egy iskolai verekedésért elítélt miskolci tinilány

Öngyilkos lett egy iskolai verekedésért elítélt miskolci tinilány

A kép forrása: internet
(illusztráció)

A lányt kórházba vitték ugyan, de már nem tudták megmenteni az életét.

Gyógyszereket vett be és öngyilkos lett egy 16 éves miskolci tinilány, Zs. Zsófia, aki még 2015-ben, 14 évesen egy barátnőjével (B. Petrával) megverte egy társukat, mert az állítólag kikezdett egy negyedik lány fiújával – írja a Blikk.

A bíróság első fokon több éves elzárásra ítélte a két lányt, ezután az elsőrendű vádlott, B. Petra hipót ivott, de még idejében kórházba került, és megmentették az életét.

Idén májusban másodfokon enyhítették a két lány büntetését, próbára bocsátást kaptak, mellékbüntetésként pedig a bíró elrendelte, hogy nézzék meg A legyek ura című filmet, majd egy csoportos foglalkozáson olvassák is el William Golding Nobel-díjas író azonos című regényét.

Most az egyik elítélt lány, Zs. Zsófia rengeteg gyógyszert vett be otthonában, és hiába került hamar kórházba, az életét már nem tudták megmenteni. A hírt A lány ügyvédje is megerősítette a lapnak.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

About hellodelsomogy

Check Also

KAMULEVELET SZOPOTT BE A FÉL VILÁGSAJTÓ, A HORVÁT VÁLOGATOTT NEM JÓTÉKONYODJA EL JUTAMÁT

Futótűzként terjedt el a nyilvánosságban, hogy a horvát foci válogatott a világbajnoki ezüstéremért kapott díját …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: