Otthon / Ország-Világ / LEEKENS: NEKEM NEM EZT ÍGÉRTÉK, A MAGYAR FOCI ÚGY SZAR, AHOGY VAN!

LEEKENS: NEKEM NEM EZT ÍGÉRTÉK, A MAGYAR FOCI ÚGY SZAR, AHOGY VAN!

Georges Leekens, a magyar válogatottól menesztett szövetségi kapitány távozása után felkereste barátját, Kű Lajost akivel korábban Belgiumban csapattársak voltak. Az olimpiai ezüstérmes egykori magyar labdarúgó a Sport Plusznak adott interjúban mesélte el, miket mondott neki a sértett belga szakember.

Ebből idézünk:

“Lajos, a magyar foci úgy szar, ahogy van! A magyar játékosok nem tudnak küzdeni, harcolni!”

“Hogy a fenébe vágjam ki őket, amikor nincs, akit beállítsak a helyükre? Itt van a legnagyobb sztár, Dzsudzsák, akit nem vághatok ki, sőt, egész egyszerűen be kell állítanom a csapatba! Akkor is, ha tudom, hogy nem csinál semmit…”

“Az ország Dzsudzsák-fóbiában szenved, a balszélső nélkül a többség számára nem létezik a magyar válogatott. Az infarktus kerülgetett, mikor láttam, hogy feleannyit futott, mint a társa.”

Leekens arra is panaszkodott, hogy az MLSZ átverte őt, szerződtetése előtt azt mondták neki, a 2016-os Eb-n látott győztes mentalitás várja majd őt a fantasztikus szurkolótáborral, azonban egy “szétesett, nulla csapatot örökölt, amely ráadásul nem tud focizni”, a közönség pedig egyáltalán nem olyan szeretettel állt a csapat mellett, mint az Európa-bajnokságon.

Georges Leekens mindössze négy barátságos meccsen irányította a válogatottat, mérlege egy döntetlen mellett három vereség.
forrás: alfahir.hu

About hellodelsomogy

Check Also

KAMULEVELET SZOPOTT BE A FÉL VILÁGSAJTÓ, A HORVÁT VÁLOGATOTT NEM JÓTÉKONYODJA EL JUTAMÁT

Futótűzként terjedt el a nyilvánosságban, hogy a horvát foci válogatott a világbajnoki ezüstéremért kapott díját …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: