Otthon / Ország-Világ / A HORVÁT VÁLOGATOTT SZTÁRJA VISSZAFIZETTE SZÜLŐFALUJA ÖSSZES LAKOSÁNAK HITELÉT

A HORVÁT VÁLOGATOTT SZTÁRJA VISSZAFIZETTE SZÜLŐFALUJA ÖSSZES LAKOSÁNAK HITELÉT

Ante Rebic nem csak a futballpályán hívta fel magára a figyelmet, a horvát válogatott támadója visszafizette szülőfaluja összes lakosának hiteleit – írja m4sport.hu

Rebic egy Split melletti faluban (Imotski) nőtt fel, édesanyja jogi asszisztensként, édesapja buszsofőrként dolgozott. 19 évesen került Olaszországba, de karrierje nehézségekbe ütközött: 2013 óta a Fiorentina három klubnak is kölcsönadta (Hellas Verona, RB Leipzig, Frankfurt), végül utóbbi klubban töltött második szezonja hozta meg az áttörést, nyáron az Eintracht élt is 2 millió eurós opciós vásárlási jogával, ha úgy akarják, a vb után szép haszonnal adhatnak túl rajta.

A horvát válogatott alapembere bár évek óta külföldön él, nem felejtette el honnan jött. A Heue osztrák lap a játékos egyik legjobb barátját, Lovro Sidniket szólaltatta meg, aki elárulta, hogy Rebic még a világbajnokság előtt 500 lelket számláló szülőfaluja összes lakosának kölcsöneit, banki hiteleit visszafizette.

Ante Rebic a világbajnokságon a döntőig bezárólag öt meccsen 476 percet játszott, az argentinok elleni meccsen lőtt egy gólt is. Rebic egyébként a Frankfurt játékosa, de Liverpool, a Manchester United, a Tottenham és a Liverpool is érdeklődik iránta.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Rekordsokan, 17 ezren indulnak az Ultrabalatonon hétvégén

Várhatóan 17 ezren állnak rajthoz Magyarország legnépesebb tömegsportrendezvényén, a XVI. NN Ultrabalatonon, a szervezők szerint …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: