Otthon / Ország-Világ / A négy somogyi jobbikos képviselő közül Dr. Varga-Damm Andrea feladta a leckét Orbán Viktornak.

A négy somogyi jobbikos képviselő közül Dr. Varga-Damm Andrea feladta a leckét Orbán Viktornak.

Vajon lesz-e annyi úriemberség a miniszterelnökben, hogy érdemben reagáljon?

Varga-Damm Andrea jobbikos országgyűlési képviselő a miniszterelnök irodája előtt ülve várja, hogy választ kapjon múlt szombaton a végrehajtások és kilakoltatások felfüggesztése, valamint az ápolási díj ügyében feltett kérdéseire. A képviselő addig nem tágít, míg választ nem kap. Közben a Parlament előtt ezekben a percekben veszi kezdetét az ápolási díj emeléséért összehívott tüntetés.

Varga-Damm Andrea Facebookon jelentkezett be a miniszterelnök irodája elől.

A képviselő 2018. július 14-én levélben fordult a miniszterelnökhöz, amiben arra kérte, hogy a devizahiteles végrehajtások és kilakoltatások felfüggesztése érdekében kezdeményezze az Országgyűlés összehívását, továbbá azt is szerette volna elérni, hogy a Pénzügyminisztérium 2018. július 19-ig dolgozzon ki egy olyan programot, amiben az ápolási díjat 2019. június 30-ig a minibálbér szintjére emelik.

„Nem kaptam levelemre választ, ezért a miniszterelnök parlamenti irodája elé leülök és megvárom a kéréseimnek megfelelő választ”

– jelentette be.

Kommentekben azt is hozzáteszi, felkészült, akár több napra is ottmarad, ha kell.

forrás:alfahír

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A legújabb szexrobot olyat tud, amire senki nem számított

Napjaink technológiai fejlődése nemcsak az autógyártásra, az űrkutatásra és a mesterséges intelligenciák fejlesztésére van jelentős …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: