Otthon / Ország-Világ / Fényes nappal erőszakoltak meg egy 23 éves lányt Veresegyházon

Fényes nappal erőszakoltak meg egy 23 éves lányt Veresegyházon

A kép forrása: internet (illusztráció)

Meztelenül tért magához, pedig csak a vonatot szerette volna elérni.

Egy 23 éves fiatal lány sietett az erdőkertesi állomáshoz múlt hétfőn, amikor a Revetek utca utáni erdős részen leütötték, írja a Bors. A lány meztelenül tért magához koszosan, haja tele volt falevelekkel. Először megijedt, hiszen nem emlékezett semmire, de miután lenyugodott elment a vasútállomásra.

“Zaklatottan, összezuhanva, piszkosan érkezett az állomásra fél kilenc körül. A testén föld, a hajában pedig falevelek voltak. Azt kérte, hívjak segítséget, mert meztelenül ébredt az erdőben, de nem emlékszik semmire”

– mondta az állomás egyik munkatársa. A lány a pénztárnál várta meg amíg a szülei megérkezte, az anyukája így nyilatkozott:

“Úgy mesélte, hogy hátulról érzett valami ütést a fején, aztán elfogyott a levegője és elveszítette az eszméletét. Amikor magához tért, a ruhái már nem voltak rajta. Először reszketett az ijedtségtől, aztán kicsit lenyugodott, de zaklatott volt, és remegett utána is.”

A rendőrség most szexuális erőszak miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz. Elméletben korábban is történt hasonló eset a veresegyházi Vicziántelep környékén, azonban arról nem érkezett bejelentés a rendőrséghez.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: