Otthon / Somogy megye / AKI A DÚSGAZDAG FÖLDESURAK HELYETT A NÉP SZOLGÁLATÁT VÁLASZTOTTA

AKI A DÚSGAZDAG FÖLDESURAK HELYETT A NÉP SZOLGÁLATÁT VÁLASZTOTTA

kép forrása:facebook

Amíg a jobbikos képviselőasszony a megalázóan alacsony ápolási díjak emeléséért valamint a kilakoltatások leállításáért demonstrál Orbán Viktor parlamenti dolgozószobája előtt, addig a fideszes agrárminiszter és kormánypárti politikustársai a Claessens-uradalom dúsgazdag ura előtt gazsulálnak. Nem kellene inkább nekik is arra buzdítani a főnöküket, hogy foglalkozzanak már a banki csalások áldozatainak vagy a beteg hozzátartozóikat gondozók kálváriájával?

Ahogyan portálunk is beszámolt róla, a Jobbikos képviselő asszony Varga-Damm Andrea a miniszterelnök irodája előtt vár választ Orbán Viktortól.

“Én nem megyek el addig, amíg nem kapok választ, és azt a választ, amit kértem. Orbán Viktor hívja össze a parlamentet jövő hétre a devizahitel-károsultak érdekében, és mutassa meg, hogy a pénzügyminisztert valóban utasította arra, hogy az otthonápolók díját megemelte, amit nekem a kormánypárti képviselők a Költségvetési bizottságban egyébként meg is ígértek”

-nyilatkozta korábban a képvislőasszony .

 

Mindeközben Szászfalvi László, a térség országgyűlési képviselője  Móring József Attila országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes, Biró Norbert, a Somogy Megyei Önkormányzat elnöke és Huszti Gábor alelnök, Neszményi Zsolt, kormánymegbízott, valamint Gombos Sándor, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnöke a Claessens-uradalom Somogyszob mellett megépült kocatelepének átadóján törleszkedik.   . A telep 2,5 milliárd forintból épült, és tartozik hozzá egy 40 millió forintból létrehozott látogatói központ is.- ahogyan erről beszámolt a Sonline.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Sok munkát ad a vihar a megye tűzoltóinak

Csúnyán elverte a jég Kaposvárt és környékét. A viharos időjárás miatt sok a teendője a …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: