Otthon / Friss hírek / “Én csak a válaszra várok, és ha megkapom, már megyek is haza”

“Én csak a válaszra várok, és ha megkapom, már megyek is haza”

A parlamentben éjszakázó országgyűlési képviselő ismét üzent a vakációra készülő miniszterelnöknek.

“Reggel van. Túl vagyok az első parlamenti éjszakán. Szemben velem a zászló néha lobog, de inkább nyugalomban van. Megmosakodtam, felfrissítettem magam, kezdődhet az új nap. Én csak a válaszra várok, és ha megkapom, már megyek is haza”

– írja Facebook oldalán a jobbikos képviselő, aki a deviza-károsultak és az otthonápolók ügyében vár választ a tegnap viharos gyorsasággal lelépő miniszterelnöktől.

A Jobbik országgyűlési képviselője azt szeretné, hogy a kormányfő a devizahiteles végrehajtások és kilakoltatások felfüggesztése érdekében kezdeményezze az Országgyűlés összehívását, továbbá azt is szeretné elérni, hogy a Pénzügyminisztérium dolgozzon ki egy olyan programot, amiben az ápolási díjat 2019. június 30-ig a minibálbér szintjére emelik.

Tegnap telefonon értük utol a képviselő asszonyt:

“Szerintem meg fogja ezt még gondolni Orbán Viktor, és vissza fog jönni holnap, beszélni fog ő velem”

– mondta akkor a jobbikos képviselő. Tiltakozása, várakozása bejárta a honi sajtót, kérdés, hogy meghatja-e ez a nyaralni készülő miniszterelnök urat.

forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A legújabb szexrobot olyat tud, amire senki nem számított

Napjaink technológiai fejlődése nemcsak az autógyártásra, az űrkutatásra és a mesterséges intelligenciák fejlesztésére van jelentős …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: