Otthon / Dél-somogyi hírek / POLGÁRMESTERT VÁLASZT HÁROMFA

POLGÁRMESTERT VÁLASZT HÁROMFA

Időközi választást írtak ki szeptember 16-ára a Dél-somogyi Háromfán, ahol az előző polgármester, Brantmüller Zoltán halála miatt megüresedett a településvezetői poszt.

Már a 2014-es választás alkalmával is szoros volt a jelöltek közötti küzdelem, hiszen az első helyezett 116, míg a második helyen végzett jobbikos Szakács Ferenc 92 voksot kapott. Szakács Ferenc indulása már biztosra vehető, hiszen az 52 éves, boltvezetői végzettséggel rendelkező, de raktárosként dolgozó, kétgyerekes családapa nagyon komoly tervekkel rendelkezik. Stratégiai tanácsadójával, Simonné Dr. Tóth Máriával, az ellenzéki néppárt nagyatádi önkormányzati képviselőjével ezért kedd délután Háromfán fogadták a Jobbik két országgyűlési képviselőjét. Hegedűs Lorántné, a szociálisan érzékeny nemzeti erő országos alelnöke, valamint Ander Balázs, a Barcson élő jobbikos honatya egy településbejárással fűszerezett többórás megbeszélés során sorra vették a 700 lelkes község legégetőbb problémáit, s a választásig hátralévő szűk két hónap teendőit.

This slideshow requires JavaScript.

Szakács Ferenc rutinos helyi politikus, hiszen 2006 és 2012 között már önkormányzati képviselőként tevékenykedett Háromfán. Megalapozott elképzelésekkel szeretné felvirágoztatni, de legalábbis élhetőbbé tenni a települést.

P. R.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Kadarkút, Babócsa… Vajon a kormánypárti képviselő Szászfalvi László, most miért hallgat?

A jobbikos országgyűlési képviselő ma reggeli bejegyzése közösségi oldalán: Ander Balázs Elátkozott beruházások földje? – …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: