Otthon / Ország-Világ / Műszempilla leszedéséhez hívta ki egy nő a mentőket vasárnap

Műszempilla leszedéséhez hívta ki egy nő a mentőket vasárnap

A ‘pityergő szombat esti bálkirálynőben’ a beavatkozás végéig tartani kellett a lelket.

Vasárnap egy nő azért hívta fel a mentőket, hogy segítsenek leszedni műszempilláját. Az esetről az OMSZ Facebook-oldalán számoltak be – a bejegyzésből kiderül, hogy már a segélykérés maga is hosszasra sikerült, 25 percet vett igénybe, a “pityergő szombat esti bálkirálynőben” pedig a beavatkozás végéig tartani kellett a lelket.

A mentésirányításokon is nélkülözhetetlen a nők jelenléte a mentésben, hiszen számtalanszor előfordul, hogy a bajtársnők nagyobb rutinnal kezelnek rendkívüli helyzeteket. Vasárnap egy nő például műszempillái eltávolításához kérte a mentők azonnali segítségét.

A segélykérés 25 percesre sikerült, mert a zokogó bejelentő csakis bajtársnőnk kitartó érdeklődésének köszönhetően volt hajlandó elárulni, miért is szeretné, ha egy mentő most rögtön kivonulna hozzá. A mentésirányító hosszú percek alatt ugyan, de megnyugtatta a pityergő szombat esti bálkirálynőt, és meggyőzte hogy problémája akár némi babaolajjal is orvosolható. Vonalban maradt, és szilárd lelki támaszt nyújtott egészen a műszempilla-eltávolító beavatkozás végéig, így végül a bejelentő is hálásan köszönte meg a mentők megnyugtató segítségét és a roham kocsi is riasztható maradt.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: