AZ ELSŐ

Mint arról már többször beszámoltunk, szeptember 16-án időközi választást tartanak a Dél-somogyi Háromfán, ahol az elhunyt polgármester utódjelöltjeire voksolhatnak majd a helyiek.

A település vezetésére jelentkezők közül elsőként a jobbikos támogatással, de függetlenként induló Szakács Ferenc adta le a szükséges ajánlásmennyiséget.

A sokéves önkormányzati képviselői gyakorlatot maga mögött tudó Szakács érdeklődésünkre elmondta, hogy természetesen tovább folytatja az ajánlások gyűjtését, hiszen minden egyes találkozás, minden egyes beszélgetés hozzájárul ahhoz, hogy a helybéliek elképzeléseit, javaslatait a lehető legalaposabban meg tudja ismerni. A problémák feltárása, és az azokra adandó megfelelő válasz nem képzelhető el a lakosság bevonása nélkül. Sajnos az egyszerű, korán kelő és keményen dolgozó kisemberek sokszor megtapasztalták már, hogy nem számít a véleményük. Addig ígérgetnek nekik, amíg a szavazataikra szükség van, utána viszont már nem törődnek velük. Én viszont a polgármesterséget csakis a háromfaiak szolgálataként tudom elképzelni. Fontos tehát megtudnom, hogy miként látják a település jelenlegi helyzetét, és milyen jövőt szeretnének. – fejtette ki Szakács Ferenc.

P. R.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Drágább lesz a feles – roham indul a jó pálinkáért

A somogyi pálinkafőzők arra készülnek, hogy jövőre emelkednek az árak. A kereskedők és a vendéglátósok …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: