Otthon / Friss hírek / LÁTÁSTÓL VAKULÁSIG! AVAGY ADDIG DOLGOZZ MAGYAR, AMÍG BELE NEM PUSZTULSZ!
kép forrása: dehir.hu ( illusztráció)

LÁTÁSTÓL VAKULÁSIG! AVAGY ADDIG DOLGOZZ MAGYAR, AMÍG BELE NEM PUSZTULSZ!

 

A nyár egy normálisan működő polgári társadalomban a feltöltődés, a pihenés, a szabadság időszaka. A lopott milliárdokból szerzett adriai palotáikban vagy a luxusjachtjaikon a fincsi koktéljaikat szürcsölgető kormányhű oligarchák esetén ez így is van! – mondta hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Ander Balázs, a Jobbik Dél-Somogyban élő országgyűlési képviselője, aki a pártja által a negyven év munkaviszony után a férfiakra is kiterjesztendő nyugdíjról beszélt.

De mi a helyzet az ország terheinek jelentős részét a vállaikon cipelő férfi munkavállalókkal? – tette fel a kérdést a barcsi honatya.

1. Jár-e nekik a jól megérdemelt pihenés? Negyven év munka után megérdemlik-e a nyugdíjat?
2. Vagy jobban teszik, ha az átdolgozott évtizedek után egyenesen a temetőbe mennek?

Ander kifejtette, hogy tudja, első hallásra durvának tűnhet a kérdés, de a valóság még zordabb, hogyha nem egy kormányzati rózsaszín üvegbúra alól szemlélik. Mert bizony a valóság sok esetben egy túlélőshow nagyon sok honfitársunk számára, és ebben a valóságshowban sok százezernyi vesztes van.
Ez persze nem csoda, hiszen az ellenzéki képviselő szerint a kormány úgy tekint ezekre az emberekre, mint:

-költségvetésre veszélyes elemekre

-kizsigerelhető munkaerőállatokra

-halálig dolgoztatott igavonó barmokra

Akiket zokszó nélkül az út szélén hagynak, vagy lerugdalnak a Taigetoszról, mint ahogyan történt azzal a sok tízezer dolgozóval, akik ínszakasztó munkába, saját egészségüket veszélyeztetve nyűtték el magukat, hogy aztán a kormány elvegye tőlük a korkedvezményes nyugdíj lehetőségét.
IGAZSÁGTALAN ÉS EMBERTELEN DOLOG ÍGY BÁNNI A MAGYAR MUNKAVÁLLALÓKKAL – foglalta össze Ander, aki elmondta, hogy a nemzet egészségvagyona nagyon lepusztult, ötből három férfi meg sem éli a 65-ik életévét, emellett a mortalitási adatok és haláloki struktúrák is lesújtó képet mutatnak, a korai egészségromlás miatt pedig a 60 éves munkavállalók 10%-a megváltozott munkaképességű, másik 40%-uk pedig valamilyen krónikus betegséggel küszködik. Miközben pedig egy magyar férfi 6-7 évvel rövidebb életre számíthat, mint egy nő, vagy egy átlagos EU-s sorstársa, az OECD azt javasolja, hogy 72 éves korra emeljék a nyugdíjkorhatárt!
A mindhalálig robotra kötelezett, DISZKRIMINÁLT FÉRFI MUNKAVÁLLALÓK A Life Long Learning (élethosszig tartó tanulás) pozitív fogalma mellett most egy új ijesztő kormánypárti eszmével, a Life Long Working, az élethosszig tartó munka fogalmával is meg kell, hogy ismerkedjenek.

De a Jobbik továbbra is követeli, hogy a férfiak is nyugdíjba vonulhassanak 40 év munkaviszony után, és nemzeti szociális néppártként határozottan kiállnak a dolgozók jogai mellett az újfeudális, Döbrögik és oligarchák által uralt Magyarországon. – szögezte le Ander sajtótájékoztatója végén, amit az alábbi videóban meg is tekinthetnek.

 

 

 

Bodnár –

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ezentúl nehéz lesz hazudni a farokméretünkről

Tegnap este az Apple elérhetővé tette az ősszel érkező iOS 12 publikus bétáját, amit mostantól …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: