Otthon / Ország-Világ / A kormány beveti egyetlen kampánycsodafegyverét az EP-választásra

A kormány beveti egyetlen kampánycsodafegyverét az EP-választásra

Orbán Viktor belbiztonsági főtanácsadója, Bakondi György a köztévé szerda reggeli műsorában lerántotta a leplet arról, hogy a jövő évi EP-választás kampányában megint mi fog ömleni a kormánysajtóból: természetesen a migráció.

Az ellenőrizetlen tömeges bevándorlás és annak hatása lesz a jövő évi európai parlamenti választási kampány talán legfontosabb témája – fejtette ki Bakondi az M1-en. Elmondta: a baloldali spanyol belügyminiszter nemrég új ideológiai alapvetést vezetett be az „erkölcsös realizmus” fogalmával, amely azt jelentheti, hogy „ténykérdés a migráció és annak szervezettségét biztosítani kell”. Az Afrikából érkező tíz- és százezrek befogadását pedig morális kötelességként próbálja beállítani – tette hozzá.

A Kossuth rádió 180 perc című műsorában Bakondi György azt hangsúlyozta: a magyar és az európai választások eredményei már világosan megmutatták, az emberek nem akarnak olyan bevándorlóországban élni, ahol romlik a biztonsági helyzet, ahol felborul mindennapi életük.

Ezt azt jelentheti, ismét állami milliárdok folyhatnak el arra, hogy ki tudja hányadjára szembesítsék Magyarországot a migráció okozta fenyegetéssel.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: