Otthon / Napi filmajánló / Igaz történet alapján… az év legparábbnak ígérkező horrorja.

Igaz történet alapján… az év legparábbnak ígérkező horrorja.

Igaz történet alapján – a három legparább szó, ami feltűnhet egy horrorfilm elején, Az apácára pedig különösen igaz ez. A Démonok között 2013-ban beírta magát a horrortörténelembe, a paranormális jelenségeket kutató Warren-házaspár története pedig az Annabelle-lel, több folytatással és spinoff-fal egész kis franchise-szá nőtte ki magát, melynek legújabb felvonása az idén szeptemberben érkező The Nun, vagyis Az apáca. Olyan rutinos rémítgetőkkel a fedélzeten, mint Bonnie Aarons és az Amerikai Horror Story-ból ismert Taissa Farmiga nem kis elvárásokkal fordulunk a hamarosan érkező film felé, melyből most újabb fotók láttak napvilágot.

Június közepén, hosszú várakozás után jelent meg Az apáca első, hátborzongató előzetese, melyben még Warrenék, Annabelle és a démonok által gyötört Perronék előtti eseményekbe pillanthatunk be. Kiderül, hogyan született a Démonok között pokoli apácája és, hogy vajon mi történt vele, ami ennyire kifordította magából.

1952-ben a napfényes Rómából kis küldöttség érkezik az isten háta mögötti, fogarasföldi kolostorba, ahol borzalmas dolgok történtek a szomorú falak között. A hideg, hátborzongató helyen egyértelműen a gonosz lakik, ők pedig azt hitték, felkészültek a legrosszabbra, amivel azonban itt találkoznak, az rosszabb mindennél. Az apáca képében megtestesülő démonnal szemben még hitük sem képes megvédeni őket!

Ne feledjétek, szeptember 6-tól a hazai mozikat is megszállja a gonosz, néhány hét és érkezik Az apáca!

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

2018. évi Kurultaj – RÉSZLETES PROGRAM

Az alábbiakban közöljük a 2018. 08. 10-12-én, Bugacon megrendezésre kerülő Kurultaj – Magyar Törzsi Gyűlés …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: