Otthon / Ország-Világ / Ma végre kórházfelújítást ünnepelhettünk!

Ma végre kórházfelújítást ünnepelhettünk!

Csak vicceltünk, természetesen stadionavató volt. Seszták ex-miniszter városának legjobbjai Kubatov csapatával játszanak.

Kisvárdán, Seszták Miklós volt fejlesztési miniszter városában felavatták az új kórházat stadiont. A Várkert Kórház Stadion első eseménye az élvonalba idén feljutott hazai csapat összecsapása lesz a Ferencvárossal.

A műtétet mérkőzést a Ferencváros 2-0 arányban nyerte meg. Az első félidő 32. percében Shynder fegyelmezetlensége miatt emberhátrányba került a hazai csapat, ennek ellenére az esélyesebb zöld-fehérek a vezetést csak az 55. percben szerezték meg Leandro csúsztatott fejesével. A 75. percben egy szabálytalanságot követően büntetőt ítélt a játékvezető (lehet, hogy a szabálytalanság mg a tizenhatoson kívül történt), a tizenegyest Lanzafame rúgta be. A 83. percben egy nagyon aljas szabálytalanságot követően (Berios az ellenfelének tarkóját taposta meg magasra tartott, nyújtott lábbal) kilenc emberre fogyatkozott a szabolcsi csapat.

A mai másik két NB I-es mérkőzés eredménye:

MTK-Diósgyőr 1-0 (gsz.: Ramos)

Haladás – Puskás Akadémia 2-1 (gsz: Mészáros (2, mindkettő tizenegyesből), illetve Molnár)

Érdekesség, hogy győzelmével a szombathelyi csapat az első, amely Mészáros Lőrinc 2Rule márkájú mezében nyerni tudott. A felcsúti oligarcha örömét beárnyékolhatja, hogy a vesztes gárda is az ő sportszerét viseli, ráadásul a Puskás az ő saját csapata.

Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI
forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: