Otthon / Dél-somogyi hírek / NÉGY HÉT MÚLVA POLGÁRMESTERT VÁLASZT HÁROMFA

NÉGY HÉT MÚLVA POLGÁRMESTERT VÁLASZT HÁROMFA

Hiába a kánikulai meleg, hiába a hétvége, azért van olyan ellenzéki képviselő – aki a kormánypárti politikusokkal ellentétben -, nem csak a parlament rendkívüli ülésére megy el, hanem másnap már ott standol az alig 700 lelkes Dél-somogyi kistelepülés, Háromfa Coop boltja előtt a függetlenként induló, de a Jobbik által is támogatott Szakács Ferenccel.

Nagyon pozitív dolognak tartjuk, hogy Szakács tartja az ígéretét, és továbbra is nyitott a helyi polgárok észrevételeire, javaslataira. A raktárosként dolgozó férfi a térség jobbikos országgyűlési képviselőjének társaságában a mai napon már a konkrét választási programpontokat tartalmazó szórólapjait osztotta a bevásárolni igyekvő háromfaiaknak.

Kérdésünkre elmondta, hogy már hat jelölt verseng a polgármesteri megbízatásért, s reméli, minél több lakos fog elmenni a választásra. A maga részéről a kampány utolsó pillanatáig törekedni fog az ellenfelekkel szembeni maximális korrektségre, hiszen jó lenne, ha legalább egy ekkora faluban nem a sárdobálásról, az ellenségeskedésről szólna a politika. A háromfai polgároknak nyugalomra, békére van szükségük, nem pedig veszekedésre – véli Szakács. Közismert, hogy Dél-Somogy többi településéhez hasonlóan Háromfán is magas a cigány lakosság aránya, így kézenfekvőnek tűnt, hogy aziránt is érdeklődjünk, hogy ők hogyan viszonyulnak ahhoz, hogy a Jobbik is támogatja indulását. Szakács Ferenc nem lát semmiféle problémát ebben, hiszen a törekvő, dolgos, becsületes életet élő, értelmes romákat nem lehet azzal hülyíteni, hogy a Jobbik szélsőjobboldali, fajgyűlölő párt. A faluban közöttük is számos barátja, támogatója van. Tudják róla, hogy soha nem a bőrszín, a származás volt az, ami szerint megkülönböztette az embereket, hanem az, hogy ki mennyire tisztességes, jóravaló.

Bodnár

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Kadarkút, Babócsa… Vajon a kormánypárti képviselő Szászfalvi László, most miért hallgat?

A jobbikos országgyűlési képviselő ma reggeli bejegyzése közösségi oldalán: Ander Balázs Elátkozott beruházások földje? – …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: