Otthon / Friss hírek / Pókot kapott a salátába a pécsi Árkádban – fotó

Pókot kapott a salátába a pécsi Árkádban – fotó

– Biztos belerepült – ezt mondta az üzletvezető a hölgy szerint, aki egy pofás kis pókot is kapott a salátájába. Rosszízű vita lett a vége, a felfordult gyomrú hölgy szerint nem bántak vele valami európai módon.

Az alábbi fotót egy pécsi hölgy készítette a legutóbbi hétvégén a pécsi Árkád egyik étkezdéjében:

A nő elmesélte: múlt hétvégén az Árkádban jártak, a család úgy döntött, ott is vacsoráznak. Kikérte a, mint mondta, már megszokott rántott sajt-sült krumpli-salátás vacsoráját, ám két harapás után észrevette, hogy egy pók van a salátában Azonnal visszavitte, ám elmondása szerint az üzletvezető, aki éppen ott volt, azt mondta: ő ezzel nem tud mit kezdeni, biztos belerepült. (Már csak ahogy a pókok szoktak – a szerk.)

Itt az elrontott étvágyú hölgy szerint rosszízű vita vette kezdetét. Ő ragaszkodott hozzá, hogy neki ez így már nem kell, örül, hogy nem hányta el magát. Az üzletvezető előbb azt ajánlotta fel, hogy szed másik salit, mondván, a kuncsaft majd később megeszi, ha most nincs étvágya. A pókkárosult viszont leszögezte, ő itt nem eszik többet, adják vissza a vacsorája árát, ami, mint mondta, majdnem 3000 forint volt. A hölgy elmondása szerint egyébként sem voltak vele valami kedvesek, végül úgy lökték vissza neki a saláta, és csak a saláta árát.

Mivel maga is a vendéglátásban dolgozott, igen rosszul esett neki a bánásmód, elkérte a panaszkönyvet is. Lapunknak még elmondta az üzlet vezetőjéről: „köszönés helyett a kedves hölgy még megjegyezte hogy ne dobjam ki az ételt hanem tegyem a kuka tetejére hisz más még örülne ezeknek az ételeknek”.

Ha előbb tudjuk, hogy van valahol egy alig használt póksaláta valahol az árkádban, komolyan szóltunk volna, de így csak maradt ez a kicsit Kelet-európaias történet a maga tanulságaival.

forrás:pecsistop.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A légiósokat is szerepeltető felcsúti Puskás Akadémia továbbra is a TAO-pénzek legnagyobb nyertese

Hiába a koronavírus-járvány nyomán megjelent gazdasági válság, a miniszterelnök kedvenc csapata idén sem panaszkodhat és …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: