Otthon / Friss hírek / KILAKOLTATHATJÁK A DEVIZAHITELES BÍRÓ ICÁT

KILAKOLTATHATJÁK A DEVIZAHITELES BÍRÓ ICÁT

Mérce vette észre, hogy a fitneszedző, modell a Facebook-oldalán számolt be szombaton az őt és családját fenyegető veszélyről.

„Kedves barátaim ! A deviza kifosztás miatt a végrehajtó úr,kilátásba helyezte ,hogy még a kilakoltatási moratórium előtt , Nov 15. előtt családostól az utcára teszi , Bíró Icát és a lányát ! Nem tudom pontosan mikorra tervezi ,…de perceim meg vannak számlálva , …pedig mindenki , még a végrehajtók is tudják ,hogy embertelen , jogtalan ,kisemmiző és főbűn a divizások életének és vagyonának, ilyen módon való elrablása”

– írta a közösségi oldalán Bíró Ica.

A Mérce emlékeztetett rá, hogy a fitneszedző, modell egy ki nem fizetett könyve után vett fel áthidaló kölcsönt vállalkozása fejlesztésére. Erről még 2017-ben beszélt a Blikknek: ő nem bízott a devizahitelben, de rábeszélték.

„A megújulás titkai című könyvem után a kiadó nem fizette ki a szerzői díjamat, ezért is volt szükségem a hitelre. Megterveztem mindent, hogyan spórolok, míg véget nem ér a törlesztés. Forinthitelt szerettem volna, de a banknál rábeszéltek a devizára, azt állították, az a biztos. Szkeptikus voltam, de a közjegyző is győzködött, nem világosított fel a veszélyekről. Egy ideig működött, aztán már nem tudtam tovább fizetni.”

Bíró Ica egy éve még bízott abban, hogy jogi úton tudja megtámadni a szerinte igazságtalanul magas tartozást, de mostani bejegyzése szerint ez nem sikerült.

Fotó: Béli Balázs/Alfahír

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Bruttó 85 millió forintot költöttek a vadászati kiállítás óriásplakátjaira

750 óriásplakát került ennyibe. Bruttó 85 milliót költöttek csak óriásplakátokra a vadászkiállítás hirdetésénél. Ez csak …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: